Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Світлана М, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Є ситуації коли в людини хороша робота , тоді вона може взяти в кредит машину і іпотеку. Но одного дня її можуть звільнити або скоротити. Щомісячні платежі платити потрібно ( банку не цікаво яка в тебе ситуація). І я результат - ти її бачиш в черзі у фуд банк. В мене на роботі за рік звільнили 12 чоловік одним днем ( вечером звонять і завтра ти уже не працюєш)
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 🟪Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 🟪Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 20.03
-
@Ruby_Fox_S [1840816964] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 15/03/2024 15:44.
-
Добрый день,ищу работу Есть 2 лицензии на работу на высоту,есть разрешение на работу от Онтарио (работал немного помощникомустановщика окон,констракшин(работать могу со всеми тулсами),делал андерпинг,ватерпруфинг,клал дренажные трубы,изоляции бассейна,изоляции ватой,демонтаж,гипсокартон Парень 26 лет не пью,не курю Рад адекватным предложениям,ищу на постоянную основу
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
@Protskiv_Artem [444790120] переслав повідомлення. • Нові попередження: (3/3) ❕ • Дія: Забанений 🚷 до 18/03/2024 17:58.
-
@Protskiv_Artem [444790120] переслав повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 15/03/2024 18:28.
-
@Protskiv_Artem [444790120] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 15/03/2024 18:28.
-
Звертаюся до Вас з проханням про допомогу. Мій рідний брат Павло опинився в скрутній ситуації. Лікарі йому діагностували - аденому гіпофіза головного мозку (3 см). Ми про це дізнались на днях, потрібна термінова операція, моя сім'я вже потратила на лікування всі кошти, що у нас були. Наразі потрібна термінова госпіталізація у понеділок. Операцію планують провести у середу, так як більше часу у нас немає. Ця операція є його єдиним шансом на одужання та повернення до повноцінного життя. Необхідна сума лікування 10 000 доларів (387 000 гривень), яка покриває витрати на операцію, ліки та реабілітацію. Наразі нам дуже потрібно зібрати 100 000 грн. До середи - це тільки вартість операції яку ми не можемо відкласти. Кожна ваша пожертва буде мати велике значення і допоможе моєму брату повернутися до нормального життя. Якщо ви бажаєте допомогти, є кілька способів зробити це: 🎯Ціль: 100 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/werej1FMM 💳Номер картки банки: 5375 4112 1629 6769
-
Привіт. Можливо хтось знає бухгалтера який би розрахував декларацію. Або якщо тут хтось таке робить , прошу написати в ПП.
-
Вітаємо Дина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаю!!!🌞 Мене звати Діна, я з моєю командою надаємо послуги з комплексного маркетингу:📊 - розробка сайтів - контекстна реклама - таргетована реклама Fb/Inst - Google та YouTube реклама - SEO - створення чат ботів 📩 Telegram- Dina_Bardyk Instagram- dina.bardyk Якщо ви зацікавлені, пишіть в приватні!!
-
Друзі, нашої з вами допомоги потребують бійці розвідки Артилерії! Потрібно купити і передати чотири шиниTriangle TR292 AgileX AT 265/65 R17 112S. Загальна сума збору 15000грн. Всім наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Все буде Україна 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На шини для ЗСУ 🎯 Ціль: 15 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3nDUFUQxfU 💳Номер картки банки 5375 4112 1625 9130 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/EBbKGTeCdAmTduQb/
-
Вітаємо Tina tinza, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇