Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Продление WP , может сказаться на получении PR ?
-
Привіт у кого є контакти інформаційної підтримки хочу зробити медичне страхування Ohip і потрібно підтвердити адресу ?
-
Добрий день. Шукаю full time роботу швачки, няні, прибиральниці. Англійський початковий. Я швачка з досвідом 10 років. Також маю швейне обладнання, можу шити на дому. Можу дивитись за вашими дітьми, водити їх в садочок, школу. Можу прибирати вашу оселю, офіс, швидко все прибираю. Я живу в Mississauga. Буду вдячна за допомогу.
-
Вітаємо Catherine, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
таке питання , хто подався по програмі Возєднаню сім’ї на ПР чи є якісь новини ???
-
⭕️📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство ! 💶 Оплата лише ,після того як ви перевірити запис на офіційному сайті посольства ✅ 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
⭕️📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство ! 💶 Оплата лише ,після того як ви перевірити запис на офіційному сайті посольства ✅ 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Продам Серый диван 200 cad Синий диван кровать 230 cad( в очень хорошем состоянии) Midtown
-
Вітаємо lobby, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо VasylynaMart, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый день. Я лікар, яка приїхала до Торонто. Цікавить інформація стосовно доствіду отримання PR. Чи є тут лікарі в чаті?
-
Вітаємо YN, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇