Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Подаваться на сайте?) как это проверить?)
-
Бл….
-
вона і в Едмонтон чаті їде вже)
-
@AvroraGoods [76062656] переслав повідомлення. • Нові попередження: (3/3) ❕ • Дія: Забанений 🚷 до 06/04/2024 20:21.
-
@AvroraGoods [76062656] переслав повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 03/04/2024 20:51.
-
@AvroraGoods [76062656] переслав повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 03/04/2024 20:51.
-
Всім привіт. Можливо комусь потрібно. Гітара - 200 Колонка - 200 Дзеркало 2шт. - по 150 Ровери 3шт. - по 300 Самокат - 100 Боксерська груша - 200 Обігрівач - 60 Принтер - 50 Ліжко для одного, лише зверху без матраца - 50 Стіл - 30
-
У кого є контакти перукаря в Міссіссауга ?
-
Вітаємо Анатолій Романович, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кому потрібно сім карти чарт. Продам по 20$,на одній 35 гігабайт на іншій 55. Тариф дійсний до кінця місяця. Можливо є хтось в аеропорту. Можу підвезти. Напишіть в приват
-
Можу продати Но-шпа ,Аспірин ,Ярина Плюс і тд .в наявності є різні ліки пишіть в особисте смс дякую
-
Вітаємо Viktoriia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Я Вікторія, SMM-спеціаліст у пошуку нових проєктів ✨ 🖇 Маю 3-х річний досвід просування бізнесів на різних ринках у нішах на B2B та B2C сегменти. Наразі із задоволенням візьму у роботу проєкти у нішах: тварини, одяг, квіти, будівництво та нерухомість, прикраси. Надаю послуги з комплексного ведення соціальних мереж та їх просування, а саме: — створюю стратегії просування під цілі бізнесу на різний бюджет — складаю контент-плани, що відповідають потребам вашої аудиторії та слідують вашим цілям — комплексно працюю з контентом: дизайн, монтаж, копірайтинг для сторіс та дописів, організовую професійні зйомки тощо — налаштовую таргет та оптимізую кампанії 📍Розглядаю повну/неповну зайнятість, віддалено або з гібридним графіком у Торонто Портфоліо можу надіслати в директ 🐾