Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
всім привіт! чи є у когось контакти надійного сервісу в торонто по ремонту телефонів, а конкретно iPhone. В мене зламався зарядний порт і терміново треба відремонтувати. якщо є надійний сервіс, або людина, яка цим займається, напишіть, будь ласка в приватні повідомлення. Дякую завчасно і всім гарнго дня
-
Пропоную до спільної оренди апартаменту 3 bedroom район the west mall. Поруч highway 427, no frills 5 хв автомобілем, 15 хв пішки Kipling Station 15 хв, 112 bus зупинка біля дому Ціна 1000$ зі всіма послугами Оренда з 1 травня Для фото і детальної інформації пишіть в приват
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Вітаємо Ангеліна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ви маєте на увазі з консульства?
-
Звісно
-
Отримував довідку і в консульстві і з дії, але подавав на піар довідку з дії. Жодних питань.
-
Наказ вже є про призупинення
-
@angelina_koropetska [7107856432] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 24/04/2024 00:09.