Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Max, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Цієї пʼятниці❗️ Ми повернемо вас у минуле на нашій вечірці 80-90х🤩 It will be magical🥹 - Українські та англійські хіти 80-90х🪩 - Атмосфера🎇 - Танці💃🏻🕺🏻 - Та конкурс на найкращий костюм👯♀️ 🎧 DJ Emiliano 🎧 DJ Dimit 🎧 DJ Ihor Одягайте, що душа бажає💔 Відчуйте на повну цю енергетику. Беріть з собою аксесуари, адже це доповнить ваш образ😌 Розпочинаємо о 21:00⏳ Girls – проходять безкоштовно🎀 Men – 25💲 До зустрічі вже у цю п’ятницю🫶🏼 Бо ми розірвемо цей вечір🤯🔥 📍Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Так 😅
-
Вітаємо Мирослава, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
😂😂😂😂
-
Вітаємо Oleh, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шукаю кімнату. Я один. Про себе: Я програміст (фрілансер) створюю сайти для замовників. Строго проти куріння та алкоголю, проти вечірок вдома. Я люблю сидіти вдома. Якщо є спортзал в комплексі великий +. Якщо потрібно можу скинути своє портфоліо чи LinkedIn
-
Здравствуйте 🙋♀️ предлагаю работу на дому, нужно переписывать текст в ворде, сложного ничего нету все объясню и покажу работать можно как и с ноутбука так и с телефона, оплата хорошая, кому интересно пишите в Личку, всем хорошего дня и хорошего настроение.
-
Здаю квартиру студію на 2 місяці з Травня в районі Humber Bay Park на набережній. $2,100 комунальні та інтернет включені. Можемо домовитись про парковку. В будинку є 2 спортзали, басейн, джакузі, сауна, порковка для гостей
-
Вітаю👋 Я спеціалізуюсь на просуванні бізнесу в різних сферах, та допоможу збільшити вашу клієнтську базу на 100-150%🔥 Можу надати вам такі послуги: ✔️Таргетована реклама Fb+Inst ✔️Google Ads реклама ✔️Просування в TikTok ✔️Створення веб-сайтів ✔️SMM ✔️SEO Тому якщо вас зацікавила моя пропозиція, пишіть мені «➕» та отримайте консультацію у 🎁 тільки до кінця місяця!
-
Доброго дня всім, знайомий шукає людину зацікавлену в оренді кімнати на срок від 1 до 2 місяців, в районі Норз Йорк близько до Батурс/Фінч а також поряд парк G Ross, в будинку є спортзал і пральня, а також невеликий магазин для зручності якщо щось терміново потрібно купити. Ціна оренди: $950/міс. За деталями і контактами пишіть в приватні повідомлення!