Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
CPU: Ryzen 7 3700X RAM: 16GB DDR4 3600Mhz RAM Drives: 1 TB NVMe & 500 Gb NVMe Graphic Card: Gigabyte Mini GeForce 1060 6GB Case: Deepcool CC560 ATX Mid Tower продаю комп'ютер $500 за деталями в особисті
-
Всім привіт, є хто збирається або хоче грати в футбол?
-
@sderebera [726508663] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 27/04/2024 23:17.
-
НЕГАЙНИЙ НАЙМАННЯ НА РОБОТУ!! (У БУДЬ-ЯКОМУ МІСЦІ 🇨🇦КАНАДИ) Я доступна особа для/введення даних/персонального помічника віддалено. П'ять днів на тиждень (неповний робочий день) 4 години на день хороша оплата Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення для отримання додаткової інформації🙏👍🏻
-
@marianrohovyk @yura_vodyaniy
-
Така негайна прям, що аккаунт тільки сьогодні створили🤣
-
‼️ Терміново здається кімнату у Бейсменті ‼️ Локація: Міссісага Поблизу: Знаходяться 3 плази. На яких ви можете знайти продуктові магазини такі як (Basic food, Nofrills) також недалеко аптека і пральна. Розташування зручне, щоб добиратися до Downtown Mississauga (12 хв). Автобусна Зупинка 5 хв від дому. Також є інша зупинка яка 10 хв. Заселення з 1 травня. Кого зацікавили пишіть у приват!
-
@marianrohovyk @yura_vodyaniy
-
❗ ДУЖЕ ПРОШУ ПРО ДОПОМОГУ ❗ Дорогі друзі, знайомі та всі небайдужі люди! В нашій родині трапилося велике горе. Мій син захищаючи територіальну цілісність України, при виконанні бойових дій на Запорізькому напрямку, отримав тяжкі поранення (втрата двох ніг, втрата нирки,осколкові поранення трахеї, тяжка контузія)воїн 82 десантно-штурмової бригади. Зараз він перебуває у військовому шпиталі м. Львова та потребує тривалого лікування, що вимагає щоденних великих фінансових затрат. Наша родина з цими витратами сама не може справитися. То ж просимо всіх небайдужих долучитися до збору коштів Герою, адже він втратив здоровʼя, захищаючи кожного з нас. Його карта 4260488001318637 PayPal [email protected] Дякую за розуміння та ваші добрі серця🤍🕊️
-
Кто посоветует где дешево учат на AZ ?