Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Це протягом розгляду подовження ворк перміту? Бо оця штука напрягає www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5553-applying-change-conditions-extend-your-stay-canada-worker.html Плюс в аплікації до екстенду було продубльовано
-
2012 Ford Focus SE 95 тис км оригінального пробігу (є карфакс) Один власник, без дтп 2 ключі $6900
-
Вітаємо Ivan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Спасибо
-
Вот это у тебя запросы конечно
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Татьяна, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
В Українському магазині. Магазин супер, обслуговування українського ( як додому попав):) назва Ontario Fresh & Testy
-
Добрий день, зараз багато хто шукає кулічі, хочу поділитися контактами людини з якою дуууже НЕ раджу мати справу. @caxaaaaaa98 Зробила замовлення, оплатила, і через 2 години мені надходить повідомлення, що я маю вітдати ще 70 саn долларів за доставку, хоча ми так не домовлялися. І про це вперше чую. Саме замовлення коштувало 100 саn доларів, які я вже надіслала. Тому попросила або повернути гроші, або дозволити самовивіз. На що мені відмовили та поставили ультіматум тільки або добирайте пасочки,щоб будо безкоштовно, або платіть за доставку, або ми скасовуємо замовлення та ви нічого не отримуєте. Додаю скріни, та бажаю щоб вам не попадалися такі шахраї
-
И это очень грустно. Согласна с вами.
-
Очень похоже на правду!