Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
З чого ти це взяв , якщо з кукухой проблеми , то це тобі порада , а ти роби з цим що хочеш
-
Як не будете шукати нормальну людину то вам буде попадатися , таке шо тебе кине там все як ти пишеш , а так звертайтеся до психолога 🤥🤡
-
Я скажу те, що для вас не новина: світ не такий сонячний і привітний. Це дуже небезпечне, жорстке місце, і якщо тільки ви дасте слабину, воно перекине вас з такою силою, що ви більше не встанете. Ні ти, ні я, ніхто на світі, не б'є так сильно, як життя! Неважливо, як ви вдарите, а важливо, який удар ви тримаєте, як ви рухаєтеся вперед. Ти підеш, йди! Якщо ви не згорнете з перелаху... Тільки так вони перемагають! Якщо ви знаєте, що ви варті, йдіть і беріть своє! Але будьте готові тримати удари, а не плакати і говорити: "Я нічого не зробив через нього, через неї, через когось!" Так роблять труси! А ти не боягуз! Це не може бути!
-
t.me/chatik_toronto
-
Тут люди більше оголошення всякі пишуть і тд)
-
Народ, переходьте обговорювати ці теми в Спілкування в Торонто, там якраз актив просів останнім часом)
-
Єбать що тут почалось
-
Нужно арендовать Ролекс и Ламборджини и сказать, что это ты так чисто на выходных за пивом ездишь. Ещё можно говорить с английским акцентом и рассказать историю, что прапрадед приехал на Клондайк во времена золотой лихорадки и нашел золотую жилу. Вся семья теперь живёт с этого золота и уже не знают куда всадить бабки
-
Спокійно це свій чат
-
@ih0rko [329986126] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 14/05/2024 05:50.