Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Готовий оплатити послугу. Так вийшло, що наші 2 коти зараз у Торонто, а ми ні. Потрібно супроводити в польоті котів до Туреччини. Коти будуть здані в спеціальний відсік (не будуть летіти в салоні) ваша участь мінімальна. Ми вас зустрінемо в Туреччині. Документи для вильоту тварин готові. Потрібно тільки оформити для рейсу останній експорт сертифікат (2-5 днів) Хто планує поїздку в Грузію або Туреччину з Торонто протягом червня напишіть в лічку обговоримо подробиці.
-
Друзі, дуже термінової допомоги потребують спецпризначенці головного управління розвідки на Харківщині!!! Потрібно купити і передати п'ять шин Lanvigator MILE MAX 205/70R15C 106/104R для бойвого буса і два запасні диски R15 та R16!!! Приблизна сума збору 13500 грн Терміново ❗️❗️❗️ Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На Шини для ГУР П'ять шин Lanvigator MILE MAX 205/70R15C 106/104R і два диски на запасні колеса для спецпризначенців головного управління розвідки 🎯 Ціль: 13 500 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/47xXEpYH4a 💳Номер картки банки 5375 4112 1790 9071 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/41qxREAHqSpJf36U/
-
Доброго дня, одна дівчина шукає окрему кімнату. Якщо маєте пропозиції або знаєте хто здає напишіть мені в приват будь ласка, дякую
-
Всім привіт! Шукаю нашого українського логопеда тут в Торонто тільки Офлайн!!! Щоб допомогти моїй українській дитині з буквою «Р»!) Якщо ви тут - відгукніться будь ласка!
-
Всім доброго дня! Компанія Limitless Auto Solutions пропонує послуги автомобільного механіка по всьому Торонто прямо до вашого дому🏡🚗 Наша компанія ремонтує та займається кодуванням автомобілей більше 15 років, тому ми вирішимо будь-яку проблему з вашим авто! Також, якщо у вас є знайомі які потребують допомоги з авто дайте нам знати, адже, після закінчення роботи ми віддамо вам 20% від нашої виручки!💰 За будь-якими питаннями звертайтеся за номером: 437 688 4882 ми працюємо 7 днів на тиждень⏰
-
Привіт хтось займається відправкою машин з Канади ?
-
Привіт! ✋Мене звати Наталя. Я смм спеціаліст та таргетолог. Я працюю з бізнесами в Instagram вже 2 роки, тому я знаю, як отримати крутий результат💪 Моя головна ціль співпраці - Ваші клієнти=Ваш дохід💰 Мої послуги по таргетованій рекламі включають: ✅аналіз бізнесу ✅аналіз конкурентів ✅створення стратегії просування ✅створення рекламних креативів в НЕОБМЕЖЕНІЙ КІЛЬКОСТІ ✅створення рекламних компаній в НЕОБМЕЖЕНІЙ КІЛЬКОСТІ ✅щоденний аналіз роботи реклами, внесення змін та масштабування ✅щотижневий та щомісячний звіт +даю рекомендації щодо ведення блогу при необхідності ☺️ Якщо цікавлять деталі співпраці - пишіть в особисті повідомлення🤝
-
@vladiamonds [892528758] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 04/06/2024 00:48.
-
Всім привіт, хтось брав в ренту машину з economybookings.com? Є пару питань 🙏🏻
-
Шукаю підробіток)
-
🎾Тренировки по теннису в Торонто🎾 Всем привет! Меня зовут Артём, я являюсь профессиональным тренером по большому теннису. Провожу индивидуальные и групповые занятия для взрослых и детей 🎾 📍Локации по всему Торонто ⏰Удобное для вас время 🏆Результат с первых занятий! Если хотите с пользой провести лето в Торонто - пишите 💪🏻 Все подробности в лс!
-
Вітаємо 44, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇