Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Файне житло в Ошаві! Здається гарний двухбедрумний бейсмент на затишної вулиці біля Adelaide & Ritson. Прекрасний район - п’ять хвилин пішки до найкращої плази в Ошаві (Costco, No Frills і т.д.), та головних автобусних маршрутів міста. Мешканці мають бути некурцями і не можуть тримати домашніх тварин. Оплата $1700 на місяць плюс 40% комунальних послуг.
-
Привіт, я майстер ЧОЛОВІЧОЇ СТРИЖКИ 💇🏻💇🏼♂️✨ НА ДОМУ🏠 Ціна: Чоловіча-25$💸 Борода-10$💸 101 Subway Cres, Etobicoke ON M9B 6K4
-
t.me/TrueExchange_IFUA Обмін валют та криптовалюти Більше 7 років досвіду в обміні валют, міжнародних переказах та обміні USDT. Працюємо в таких містах Канади: 🇨🇦Toronto (USD/CAD) 🇨🇦 Vancouver (CAD) 🇨🇦 Edmonton (CAD) 🇨🇦 Calgary (USD/CAD) 🇨🇦 Ottawa (CAD) 🇨🇦 Halifax (CAD) 🇨🇦 Manitoba (CAD) 🇨🇦 Montreal (CAD) 🇨🇦 Saskatchewan (CAD) ☎️ Зв’язок - @TrueExchangeIF
-
Мене звати Аня,я лікар дерматолог-косметолог зі стажем роботи 8 років. Запрошую Вас на консультацію та косметологічні процедури. Відгуки та роботи до | після можете переглянути на робочому профілі в Instagram : www.instagram.com/centr.of.healthy.skin?igsh=NTk5dG52bjA4eW1n Локація 📍Yorkville,Toronto Вт-Сб : 12:00-17:00 Запис через Telegram | WhatsApp за тел. 0974105803 або по дзвінку за тел. +14374998661☎️
-
Вітаємо Tanya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт. Хто подався на продовження work permit після березня 2024. Напишіть будьласка чи продовжили ? На скільки ? І яка вартість?
-
Продам два дивана, один двух местный второй трех местный оба кожаные! Не раскладные. В хорошем состоянии!
-
Доброго дня Шукаю кімнату з 1-го вересня в етобіко для себе, мені 22, не палю. Розгляну пропозиції.
-
Здається великий Таунхаус 🏡 з 1 вересня!🗓️ Mississauga, 2145 Sheboree rd Договір до кінця року з можливістю його продовження. 📃 Ціна оренди :4200$/1 місяць . Взагальному 4 кімнати та 3 ванні кімнати + гостьовий туалет ( одна з кімнат бейсмент та одразу власний душ та туалет) . Вбудовані великі шафи для одягу в кожній кімнаті . Великий гараж , та+1 парко місце на вулиці біля будинку . Просторий задній двір . Пральна машина та сушка є . В ціну оренди входить : інтернет та вода . Оплата за комунальні тільки газ та світло . Поруч магазини та автобусна зупинка . Дитячий майданчик. Не далеко Go train 🚊 (станція Port Credit) Підійде для великої родини або 2-ох сімей . ( в договорі може бути 5-6 чоловік ) . Подивитись 🏡 можна в будь-який зручний час 🤗
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи є десь в районі Торонто-Етобіко аматорський український хор?
-
Вітаю. Чи є хто займається ремонтами iphone?