Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Проходила безкоштовний марафон з англійської мови, мені дуже сподобалось. Можете написати мені у приватні повідомлення я і Вам відправлю посилання!)))
-
Budget Avisovich Kayakenko
-
Є вільні вакансії Можливо комусь потрібна робота водієм ! Чоловіки від 23 років Доставка посилок з Амазону ! Потрібно права G full Є в районі Етобіко і в районі Місісаги Всі деталі В приват або дзвоніть на номер телефону 6472259474
-
Кто живёт в апартах , поделитесь пожалуйста контактами менеджера
-
Я купувала у Nicholson's No Frills (2187 Bloor St W). Тільки вона там не в рядах на полицях, а на розкладці посеред залу.
-
Зашарю контакт ріелтора, яка нам допомогла з пошуком житла на довгий термін. Почали з нею листування ще за межами Канади, і по суті, від момента нашого прибуття, до моменту підписання договору пройшло меньше тижня. Жінка російськомовна, але повністю на боці українців. Допомогла знайти житло, допомогла переїхати, допомогла перевезти речі. Дуже раджу. Звертайтеся. Елена Савіна, +14168257520
-
Готуйтесь,дуже швидко вам пришлють на емейл ваш квиток
-
Я отримала безкоштовний квиток. 24.8 прислали квиток на 22.9
-
це дуже добре, дякую за відповідь!
-
Маю питання до людей хто подавався на візу вже в Канаді, цікаить що саме вказували в файлі pdf (конкретно не можу визначитися в пунктом worker чи visitor) можливо між ними є різниця в подальшому на скільки років відкриють мільтивізу? чи інші деталі які на це впливають? я знаю що це на розгляд офіцера, але якщо хтось компетентний в цьому, буду дуже вдячна за відповідь!
-
Може вона не почула, бо в садочок треба Yellow Card, що є аналогом нашої форми 063 з вакцинаціями.
-
Вітання в розпалі житлової кризи... Бажаю щоб вийшло
-
Бачив тільки кцпською. І то на фото. Особисто я здавав англійською бо їздити треба ж тут, а не в Україні