Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні дні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Вітаємо Vitalii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Готовий до заселення повність весь бейсмент з окремим входом для однієі особи Окрема ванна кімната та кухня. Перехрестя Evans & Brown’s Line Etobicoke. Ціна 1300$ Всі комунальні включені у вартість + пралката інтернет.За деталями звертайтеся за телефоном +1 (437) 999-9037
-
З 1 жовтня здається кімната в районі Vaughan, за адресою: 1983 hwy 7. 900 cad. Довгостроково. Є паркування. (437) 557-3255
-
Друзі є тут хоч одна адекватна людина??(
-
Ради Бога неігноруйте
-
Доброго ранку незручно запитувати але не знаю вже в кого питати , та до кого дзвонити , я після реабілітації їхав в свою частину вмене закінчився газ на авто а бензину в баці залишилось пару літрів щоб доїхати до першої газової заправки ( можете 2000 2200гривень перехопити до після завтра? буду щиро вдячний! Запишу відео кружечок якщо недовіряєте та надам любі документи! Прошу дійсно зрозумійте правильно по-людськи виручіть ради Бога !!! Хоч по 200-300 гривен та потрібна сумма швидко назбирається 🙏 як людина людину прошу( не проходьте повз мого звернення Бога Молю 🙏 Слава Україні. Героям Слава. Суходольский А А-Банк 4323347364658937 до 08:30 ранку треба бути в частині, дзвонив до свого командира пояснюю ситуацію він дав часу до 08:30(інакше подадутьСЗЧ (((( Богом молю 🙏 неігноруйте будьте людиною ( кожна гривня дорогоцінна!
-
Так
-
Вітаємо 4.5.0, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Є людина яка може допомогти?(
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .