Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Вітаємо Artem, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🌟 Вивчи англійську легко та із задоволенням! 🌟 Мене звати Олена, я професійний викладач англійської, живу в Торонто та використовую найсучасніші підходи до навчання. 💬 Чому варто обрати мене? • Фокус на розмовну англійську: Забудьте про страх говорити! Я допоможу вам говорити впевнено та легко. • Цікаві уроки: Міні-групи по 3-4 людини — максимум уваги кожному учню. • Новітні методики: Авторські програми, інтерактиви, сучасні підручники, бонуси. • Підготовка до екзаменів: IELTS, TOEFL та інші. • Прогрес вже з першого дня! Ви одразу відчуєте результат. • PDF після кожного уроку з усіма корисними матеріалами. • Безкоштовна консультація для всіх нових учнів. 🔥 Хочеш нарешті вивчити англійську? Пиши мені в особисті та бронюй своє місце! 📩 Кількість місць обмежена. 🌍 Разом ми зробимо англійську твоєю суперсилою! 💼✨
-
Вітаємо Ольга, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здається в оренду затишна кімната в приватному будинку для однієї дівчини в Етобіко, район East mall & Rathburn Rd Кухня та ванна спільна з 2 іншими дівчатами. Можливо з меблями або без (за домовленістю) Є вихід на задній двір. За більш детальною інформацією звертайтесь в приватні повідомлення 🤗
-
Вітаємо Vlad, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
доброї ночі . хто може допомогти? мені не вистачає коштів на продукти😞 грошей немає навіть на хлібину. люди, прошу, якщо маєте можливість, відправте будь ласка пару гривень… буквально 10 грн. або скільки не шкода… я буду вам дуже вдячна 🥹 я збираю на їжу 500грн своїй родині.. цього вистачить щоб прожити тиждень до зп.😢 дякую за увагу 🙏🏻 вірю що є добрі люди які допоможуть 5355086025992784
-
Хелов В кого є гривні на укр карті? Обміняю на долари 💵 кеш або на карту
-
Вітаємо Vlad, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Nataliia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ирина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Daria, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-