Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет 👋 Знакомые ищут женщину для проживания и частичного ухода за мужчиной 84 лет не включая уборку и готовку. Мужчина нуждается в помощи по дому и поддержке в повседневной жизни. Требования: добросердечность, заботливость, опыт общения с пожилыми людьми приветствуется. Для проживания предоставляются отдельная комната и туалет в 2х комнатной квартире на Променаде (7460 Bathurst st. ) Условия по договоренности. Контакт для связи: 416-666-4939 Alex или пишите мне @darianka_sh
-
Вітаємо ., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🟩 Доставка алкоголю ▫️skyline.delivery ▫️t.me/skyline_delivery ▫️+1 (437) 297-0207 ▫️www.instagram.com/delivery.skyline
-
Вітаємо Oleg Target, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Тратите деньги на рекламу, но клиентов нет? Ваша аудитория видит объявления, но не покупает?😢 Давайте это исправим! Я настраиваю рекламу так, чтобы она приводила клиентов, а не просто набирала показы. Напишите мне в личные сообщения «Хочу больше продаж», и я составлю для вас стратегию продвижения вашего бизнеса совершенно бесплатно 🚀
-
Вітаємо Mary, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇