Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Albina, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Mariyan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кімната для чоловіка .Місісага ,район Лонг Бранч .800$ на місяць !
-
Привіт🇺🇦 Не змарнуй можливість опанувати іноземну мову😇, зараз відкритий набір за напрямками: 🇬🇧 англійська 🇩🇪 німецька 🇵🇱 польська 🇫🇷 французька 🇨🇿 чеська 🇪🇸 іспанська 🇮🇹 італійська Спробуй один безкоштовний пробний урок👍 Якщо цікаво пиши мені в особисті слово "Мова"👍
-
Вітаю🫡🇺🇦 Вимушен відкрити збір собі на на протез. Так як був ошуканий Запорожцем і його центром Tytanovi. Мене лишили без ноги. Збір на протез OTTOBOCK 3 GENIUM - його ціна 51,919,15$ 2,132,000грн. Наразі знаходжусь в Unbroken «Незламні»… Це моя карта 5168240501159619 Коцюба Володимир Геннадійович На війні я с 2016 року, спочатку в 25 ВДВ, ДШВ. Був визнаний обмежено придатним. При повномоштабному вторгненні повернувся с закордону і прорвався в 15 штурмову бригаду КараДаг «Гвардія Наступу». Бився до останнього як міг. Зараз потребую дороговартісного протезування, хочу далі жити, хочу бути корисним для суспільства. Мені соромно це робити, но без Вас не впораюсь. Буду вдячний за будь-яку підтримку: донат, репост🫡.
-
Вітаємо Володимир, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Olya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Denys, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Серофима, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Marina, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Вітаємо Володимир Lens Studio, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🌟 Об'єднуємо Українців в IT! 🇺🇦💻 Працюєте в IT? Мрієте розширити професійні горизонти, знайти однодумців та зростати разом? Спільнота Toronto Ukrainian IT Circle саме для вас! 💡 Що вас очікує: ✅ Регулярні зустрічі та нетворкінг-події ✅ Обмін знаннями та досвідом у різних ІТ-галузях ✅ Можливості для професійного росту та розвитку ✅ Підтримка та взаємодопомога у кар'єрі 🎉 Запрошуємо вас на нашу першу зустріч – вечір знайомств! Це чудова нагода познайомитися з колегами, обмінятися контактами та дізнатися більше про наші плани. 📅 Щоб взяти участь, заповніть форму: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHWnDYAmgqfu3FcXC8WvhOwRdRCIyJgCPbcB7rrTp0k3t8AA/viewform. Ми будемо раді вас бачити! 💬 Які теми вас цікавлять найбільше? Що б ви хотіли побачити на нашій першій зустрічі? Поділіться ідеями в коментарях – ваші пропозиції допоможуть зробити подію ще цікавішою! 🤝 Разом ми можемо досягти більшого! Поділіться цим постом зі своїми друзями та колегами!
-
Вітаємо Анастасія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Aleks, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ангелина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇