Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
знайшов кімнату, підписав вже все з ленлордом. Перекинув свої кошти на банківський рахунок ще в п'ятницю ввечері, вони ще досі не прийшли. Розумію що треба чекати робочої неділі. Але ленлорд сказав, щоб я оплатив в понеділок зранку, інакше ніяких гарантій дати не зможе
-
Цікавить причина такої махінації? Це трохи незвичайно і потенційно призведе до комісій та інших фінансових втрат.
-
Но справка с работы и банковского счета необходима в любом случае 😬
-
Посмотрите вот у них варианты www.dmsproperty.com . Они сдают нормально жилье
-
Маємо також речі Якщо комусь потрібні а малят - звертайтеся
-
Така ж фігня 🫤
-
Ну тогда Master-bedroom можете смотреть... Хотя если на целую семью то это конечно не вариант. Я лично не знаю примеров удачной аренды полноценного дома или квартиры без кредитной истории и/или работы. Может Вам повезет.
-
1) Искать русскоязычных лендлордов 2)Делать очень много попыток ( Рано или поздно можно найти Лендлорда который согласиться на month to month + без большой пачки документов) 3) Всегда лучше соврать что ты находишься в Канаде уже более 3+ К примеру заканчивала тут колледж. Если лендлорд Канадец
-
Marketplace в FaceBook, там нашел. Только нужно быть готовым что ответит примерно один из 10-15 челоек.
-
Квитків залишається все менше і менше, а ти вже встиг придбати? Ціни як і минулого разу, найвигідніший варіант придбати квиток за 60$ для трьох людей, це всього по 20$ долларів з одного! www.eventbrite.com/e/ukrainian-halloween-party-tickets-441399867887 Також 1.Квиток для однієї персони - 30$ 2. Квиток для двох персон - 50$ Можна придбати квитки також на вході Вхід 19+
-
Напевно
-
🤦🏼♀️