Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Чи є тут в групі інженери-будівельники? Як виглядає ситуація з працевлаштуванням в Канаді? Чи впливає на щось наявність європейського диплому?
-
Я, звичайно, все розумію. Ми говоримо, що не можна втручатися у чужі справи. 21-е століття. Згоден, у кожного свої переваги. І кожен має право робити те що йому подобається та одягати те, що любить, і бути з ким завгодно. Але вже на таке не можу мовчати. Це вже занадто. Ну скажіть ви, заради бога, хіба ця сумка підходить до такої сукні??? аж руки трясуться...
-
«Ми боремось не тому, що ненавидимо тих, хто знаходиться перед нами, а тому, що любимо тих, хто у нас за спиною», - Роман Шухевич. Ця цитата буквально з перших тижнів повномасштабного вторгнення майорить в українських медіа. Бо це правда - нами рухає в першу чергу любов, а не ненависть. Любов до рідної землі та до близьких людей. Любов до свободи та жага до життя. Це наші, українські, цінності. Вже більше як 7 місяців наші відважні воїни боряться за ці цінності та за Україну. І ми завдячуємо їм абсолютно всім - за їхню любов до «тих, хто у них за спиною», яка кожного дня веде їх у бій і за те, як відважно вони боряться, віддаючи свої життя, аби ми зберегли свої… 14 жовтня на День захисників і захисниць України ми організовуємо акцію подяки, аби висловити все те, що кожного дня у нас у думках і на серці. Приходьте, аби вшанувати кожного героя цієї страшної війни. Приходьте, аби показати світу що таке Україна - це безмежна любов, подяка та віра🇺🇦 Законодавча будівля Онтаріо 111 Wellesley St W, Toronto (Queen’s Park) 17:00 - 19:00 Збираємося тут: Nathan Phillips Square 100 Queen St W, Toronto Чекаємо кожного💙💛 #ThankYouDefendersOfUkraine
-
Всім привіт. Я вже писала. Але хочу нагадати. Маю посилання на безкоштовний марафон з англійської мови. Порадила мені моя подруга. Вона сама приймала участь і залишилась в такому захвоті що і мене надихнула. Тому пешіть мені в приватні повідомлення я і Вам відправлю посилання. Всім гарного настрою)))
-
Ну то як попадеш
-
Привіт, патріоти! Ми розпочинаємо флешмоб! Як ви знаєте, 14 жовтня День захисників і захисниць України (і про нашу акцію о 5 вечора в цей день ми сподіваємося ви теж памʼятаєте😉). Ми подумали, було б гарною ідеєю виразити нашу подяку не тільки на вулицях Торонто а й у великому діджитал просторі. Саме тому ми зробили відео, де розказуємо про те, за що ми вдячні нашим безстрашним воїнам і закликаємо вас робити теж саме! Записуйте в сторіз за що саме ВИ вдячні нашим захисникам, відмічайте нас в інстаграмі @ukrainian.resistance.canada та ставте хештег #ThankYouDefendersOfUkraine Хай весь світ відчує нашу вдячність, гордість та любов!
-
Громадо, чи хтось мав справу з Flashfood (від Loblaws)? Чи дійсно такий файний коробок за 5$? youtu.be/0TmdYqVMY-8
-
Як не вмру то думаю поїхати. Якщо хто хоче велкам на борт.
-
Хз, шведи ж) upd нє, не вони)
-
Ніхто не фанат In flames?
-
Ну схоже на те. Скандинави вміють в кіно👍