Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мы с даней были в шоке, она нас очень научила помогать и вообще много чему научила. Воспитывала нас как своих детей. Помню мы с Даней перечитывали переписки с ней и после каждого её сообщения мы говорили какая же она классная, какая же она добрая, хорошая, умная, мудрая.
-
Вона навіть прибиралась до приходу прибиральниці. Ми з даней спитали навіщо? Завтра марія (прибиральниця) прийдет все одно. А вона сказала «це щоб марії завтра було трошки легше»
-
Це і є - робити добро без очікування щось назад. Вона отримує задоволення від самого процесу допомоги. Це важка але гарна філософія!
-
Хорошо что есть с кем шерить жилье
-
Мы снимаем с одноклассниками, 1500$ дом на 4 человек, 4 комнаты, то есть за комнату я плачу 375. В Торонто я снимала и платила 1200$
-
Насправді очікує. Вона нас с Данею повезла в свій котедж і ми там її спитали типу як так ти всім допопогаєш і нічого не чекаєш у відповідь і вона сказала «я просто хочу чтоб вы были счастливы и чтоб все были счастливы». А ще коли ми тільки познайомились в інстаграмі вона мені написала і запропонувала пожити в неї то я її спитала чому ти мені допомагаєш? А вона відповіла «світ стане добрішим якщо всі будуть допомагати один одному».
-
Это была мощная поддержка. Как вы теперь в другом городе справляетесь? Ск там жильё стоит? Снимаете? На ск дешевле чем в торонто?
-
Я думаю ви повинні її бачити.
-
Вау! Неймовірна жінка! Тим, що не очікує нічого назад.
-
Кстати емі я не рассказывала Кристен ещё и данины долги закрыла)
-
Круто что есть такие люди и что вы «сошлись» характерами.
-
Вона дійсно багато бачила всього. Вона була зі мною весь мій шлях у канаді.
-
Місто стало пусте
-
🥺🥺🥺 ми созванюємось кожен день майже, сумно що вона уїхала. Без неї в торонто нема чого робити.
-
Це дійсно дуже крута історія! І ви обидві молодці!!
-
Вдохновляючись історією з Крістен я хочу комусь з вас подарити квиток на Тіну Кароль. 16 жовтня. Напишіть мені в лс і я скину🤝❤️🩹
-
Окей, я популярний блогер в тік тоці і на мене підписалась жінка канадка Крістен, вона приютила мене до себе як хост, я жила в неї 3 місяця безкоштовно, вона психолог, вона мене підтримувала дуже багато, пережила зі мною розтавання з двома моїми хлопцями, годувала мене, завжди робила мені подарунки і полюбила мене як свою доньку, навіть досі називаж мене spirit daughter. Вона мене позбавила від багатьох комплексів. Вона досі і завжди відповідає на коментарі моїх хейтерів в тік тоці. Завжди мене захищає. (Навіть я на ці коментарі не звертаю уваги навіть не всі їх читаю). А вона на кожний хейт в мою сторону агриться. Також вона навчала мене кататись на своїй машині Mazda 3. З нуля. Потім вона сказала що переїзжає до нью йорку з чоловіком. Було прекрасне літо разом, одні з найкращіх місяців мого життя. Ми дуже полюбили один одного і стали рідні. І коли вона була в аеропорту до нью йорку вона написала мені повідомлення що в нью йорке вона буде купляти собі нову машину і сказала що дарує мені свою Mazdу. Звісно, дуже круто що є такі люди на землі. Найдобріша людина вюу всесвіті. І не тому що подарила мені машину, а тому що скільки вона всього зробила для мене і мого колишнього хлопця…❤️
-
Ну ти ж не шукала навіть( А Саша в такому "не знає людей"?
-
Та що я там один буду робити) А так багато справ нині( Дуууже багато
-
Ну твоя ж історія) Хай почитають, як канадці підтримують нас не на словах.
22 Jan 2023, 02:47
14101/119161
25 minutes ago