Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
точно, цінять місцеву
-
А от це треба репортити! Я особисто спитав в ДрайвТесті і вони мені чітко відповідати що ніяких трікі-питань або спроб змусити порушити правила бути не може. Якщо буде - репорт та перездача з іншим інструктором
-
Так, але канадці про це не в курсі) Тож цінять освіту місцеву, але й без неї можна видертись, просто довше. В чоловіка мого нема такої освіти, просто багато стажу
-
це я зараз говорю те що я побачив, можливо в уніках там важче, але школа/коледж це просто халява
-
Вже не важливо. Не знаєш прості речі, значить москаль.
-
оце ж ти шляпа
-
Це правило в руській
-
місцевий, я говорю просто за різницю між українцями, наша освіта ж набагато сильніша за місцеву канадську
-
В Киеве прекрасно водят. Не без эксессов но тем неменее. Не Германия конечно но и не раша
-
/report
-
Так при чому тут я, я особисто знаю українців які як я не здають з першого разу
-
А ви звідки будете?
-
Абсолютно вірно! Нормального водію їм важко завалити, та й не зацікавлені вони в цьому. Але можуть, якщо захочуть. Просто, треба практикуватися нормально. І звикнути до міста. Щоб спокійно почувати себе за кермом.
-
Та то Настенька трохи нервує за кермом. Все буде гарно. Я здав з першого разу
-
Где вы ездили?
-
З якого моменту в Україні стало «на»
-
Не слухайте балачок. На роботі тут дивляться на місцевий досвід і на місцеву освіту
-
але ж канадці ліниві, чому ж їх на роботу так всіх беруть
-
Так у мене не It професія, я менеджер)))
-
Дивлячись коли ти здавала, попала може в рашауа, перед вихідними, коли всі валили за місто. Коли я здавав,машин було дуже мало. І коли мої друзі здавали теж
22 Jan 2023, 02:47
14261/119068
about 2 hours ago