Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Жаль, не вірю в надприродне, хотілося б щоб такі люди отримали по заслугам. Але, маємо, що маємо. Маємо досвід хоча би. Тепер будемо знати. У мене друг повинен прилетіти або з Туреччини або з Молдови, до кінця жовтня (може початок листопаду), ще не підтвердив дати, бо нещодавно тільки отримав візу, якщо там є ці лікі, то скажіть я попрошу його. Гроші передавати не треба.
-
Я що з собою привіз аптечку, що мені пакет прийшов на неділі, так що хз.
-
Нажаль ліки не можна, відправляли недавно з Польші посилку то все виклали
-
Знайомі в Польщі у вас полюбе є. Просите їх купити ліки, потім вони йдуть на пошту і за 20-40зл висилають посилку. Через 2.5-4 тижні ліки у Вас. І ніяких ризиків з незнайомцями.
-
Схема така: Мені потрібні найпростіші ліки, бо про дітей подумала, про себе забула. Я їй вислала список, вона дізналась ціну, каже що буде їхати вилітати з Польщі у вівторок, я попросила мені купити, каже чоловік в аптеці, підрахуйте і кидайте, він розрахується, я сама могла б здогадатись але що зробиш. Скинула карту, гроші і вае, потім вже почитала, що ви написали
-
Всім доброго вечора. Підскажіть будьласка на рахунок садочків для діток. Ми з сім’єю прилітаємо в Торонто в грудні , в мене троє дітей - двоє шкільного віку а самій молодшій 2 рочки. Садочки працюють так як в Україні повний день ?
-
Могу по Торонто +-35-40км приезжать на дом и чистить от пыли ноутбуки (да и компы если актуально). Так же могу решать проблемы с софтом и операционной системой. Цены индивидуальные и адекватные. Велком в личку. А это сообщение сохраните в избранное, вдруг когда понадобится техник или ремонт компьютерной техники.
-
Хто так настирливо впарює допомогу швидше за все шахраї. Якщо щось потребуєте краще самим шукати через знайомих
-
Сьогодні попалась на шахрайку Даша Маліновська, скинула гроші на ліки, будьте обережні! Добре що сума невелика
-
Доброго часу підкажіть будь ласка 14 прилітаю у Торонто родичів чи знайомих не маю , як та що треба зробити тільки будь ласка ті хто знають с чого треба все починати . А також може хто здає кімнату за більш меньш адекватні гроші
-
я не оформлював цей вид допомоги.