Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня , хтт знає в якій клініці можна пройти медичний огляд в торонто , можете поділитись інформацією . Дякую 😊
-
Благодарю 🙏
-
У суспільній службі все поможуть
-
LINC?
-
Всім привіт) потрібна рекомендація вчителя французької, щоб займатися тут в Торонто) Етобіко
-
Усім привіт, чи може хтось порекомендувати стоматолога в Торонто ? Бажано україно або російськомовного
-
Я відмовляюся приймати участь у цьому. www.google.com/search?q=%D1%8F%D0%BA+%D0%9F%D0%A0%D0%90%D0%92%D0%98%D0%9B%D0%AC%D0%9D%D0%9E+%D1%81%D1%96%D1%81%D1%82%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B0%D0%BA&sxsrf=ALiCzsaGGTxaCUeWkF-5uzsHHcKX82UwIA%3A1664629459175&ei=0zo4Y8iwCtTfkPIPjoiP4AY&oq=%D1%8F%D0%BA+%D0%9F%D0%A0%D0%90%D0%92%D0%98%D0%9B%D0%AC%D0%9D%D0%9E+%D1%81%D1%96%D1%81%D1%82%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B0%D0%BA&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBAgjECcyBQgAEKIEMgUIABCiBDoHCAAQRxCwAzoGCAAQHhAHSgQIQRgAUOQdWL02YPU7aAJwAHgAgAHqAYgBuwySAQUwLjkuMZgBAKABAcgBCMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp
-
От бачиш, а казав не відповісиш))
-
Ні, ви ж оновили свій пост, звідки я знаю що у вас віза та квитки є. Також, замість того щоб почати вашу репліка з "дякую за відповідь, перепрошую, не написала що є квиток" ви нападаєте та виправдовуєтесь. Мені особисто неприємно відповідати на такі повідомлення. Поки ви не скажете які конкретно питання щодо посадки на літак у вас є - вам ніхто не відповість. По прильоту треба пройти прикордонний контроль, потім на імміграції отримати Work Permit. Потім знайти житло та роботу і почати нове життя тут. Але це вже інша історія.
-
Добрий ранок. ПО-ПЕРШЕ, НЕ ТРЕБА КРИЧАТИ. План простий як швейцарський годинник: 1. Зробити заявку на візу CUAET 2. Здати біометрію в європейському місті включаючи Львів 3. Вклеїти паспорт або отримати фоіл-лесс візу, нажаль, виключаючи Львів 4. Купити квитки на літак 5. Прилетіти в Канаду. Тут пригоди тільки починаються. Кожен крок освітлено зі всіх боків на Ютубі, в Гуглі, численних чатах так групах.
-
Ребята есть кто в Убер регистрировался? Есть вопрос один. Не могу регистрацию закончить
-
Здравствуйте. Меня зовут Наталья Медвидь, я психоаналитический психотерапевт. Я специализируюсь на посттравматических состояниях, психосоматике, страхах, тревогах, насилие, горе, негативных жизненных сценариях, зависимостях, проблемах адаптации и социализации, отсутствии и потери смысла жизни, переживаниях внутренней пустоты, отчаяния, безнадёжности, заниженной самооценке, неуверенности в себе, ОКР, неврозах, расстройствах пищевого поведения, прокрастинацией, депрессивных состояниях, панических атаках. Работаю с взрослыми в онлайн формате. За более подробной информацией обращайтесь в ЛС. Мой инстаграм: www.instagram.com/natalymedvid/
-
Погодилася, а потім знов рейки на своє звернула, мене аж порвало коли я дочитав до фінішу😂. А "таваріщ працьовитий вєзунчік" со своїм мнєнієм як на мене той ще душніла - посчастило урвать хату, а тепер герой-трудоголік)