Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
3-4 буквы допускается ошибка
-
Скажите пожалуйста, если увидели мы ошибку в забронированном билете в фамилии , а вылет через 4 дня. Могут не пустить на рейс? Ни у кого такого не было?
-
Міграційного консультанта кращє шукати в фейсбуці, там більше людей і група набагато давніше «Почати оформляти пр» це хіба шо через як мінімум рік, якщо ви в Онтаріо, бо програми тут щє ті І також - залежить від англійської, минулої освіти, роботи яку маєте тут і скільки ви тут пропрацювали В фейсбуці : Ukrainians in Toronto группа
-
Цього я не знаю, ще не подавалась
-
Чи є в Канаді аналоги пепко, де можна придбати дешево білизну, шкарпетки, майки?
-
Чи можна подаватися перед урядовою програмою?
-
Дякую!
-
Скинула посилання вище ☝🏻
-
ea.mcss.gov.on.ca/
-
Всем привет ! Сдаю комнату или же полностью квартира на короткий срок - 2 months. В здании есть: спорт зал, party room. Квартира находиться на 6 этаже с балконом. Адрес; 1 Falaise Road, Scarborough. 1 Falaise Rd, Scarborough, ON M1E 0B9 g.co/kgs/fbf7St Рядом в 15 минутах ходьбы есть Guildwood Go station Также 15 минут на автобусе до станции Kennedy
-
Меня тоже интересует в провинции Онтарио🙏
-
Доброго дня,підкажіть, будь ласка,чи хтось подавався на допомогу від провінції,скиньте посилання.
-
Спасибо 🙏 думаю когда то разберусь )