Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А что так можно было? Просто не работать и просить чтоб оплачивали люди с левого чата Торонто. Красиво стелите
-
Може залежить від розташування. Або від типу повернення. Або мені щастило 🤷♂️
-
Мені теж ссилку кинь, друг просить)
-
І цей унікальний рецепт складу соусу (фесенджун) спочатку складався з м’яса фазана, яке подавалося до двору Сефевідів. Зараз більш популярним є курка (а якщо пощастить і качка). Або як завжди просто з маленькими фрикадельками. Основними інгредієнтами соусу (хореш) є мелений волоський горіх і гранатовий соус. Настійно рекомендую зацікавленим українцям спробувати розробити український прототип фесенджуна з волоськими горіхами (яких багато в Україні, особливо на Карпатах, а замість гранату (який в Україні не вирощують) використовувати чорнослив (або сливи). Тоді називайте як завгодно. .
-
Привіт, у мене дві корпорації. Одна професійна корпорація для моєї основної професії, а друга — загальна (холдингова) корпорація з нерухомості та будівництва. Ви можете зареєструватися онлайн. Це легко і дуже швидко. Так, вам потрібна адреса. Я зареєстрував їх обох в Онтаріо 16 років тому, і все добре. Не потрібно бути федеральним.
-
Агась)