Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, у мене питання з SWO, якщо я переведусь на парт-тайм на тій праці де працюю вже більше року, підґрунтуючи це тим що контракт на фулл тайм закінчився, і знайду іншу роботу на фулл тайм, відпрацюю там до того моменту поки не отримаю номінацію, а після повернусь до старої роботи на фулл тайм 1) Чи можу я не повністю звільнитись а перейти на парт тайм 2) Чи можно одразу після номінації повернутись на фулл тайм на старій праці, щоб на ПР вже подаватись з моєї основної роботи
-
Це хитрість і намагання обійти правила. Офіцери таке розкусять на раз-два. Думаю, офіцери вже занотували ваше ім"я та прізвище. Ніколи не думав, що настільки прості програми імміграції будуть намагатись надурити і обійти. За останніх 12 років я не бачив стільки сценаріїв, як обійти систему, як побачив за останній рік
-
Тобто саме правильне рішення забути про ту працю на якій я знаходжусь ?
-
Зрозумів, а якщо повністю звільнитись, відпрацювати на іншій праці пів року и податись на пр вказуючи нового роботодавця, і тільки після пів року праці повернутись на стару працю ? Просто в особливому кабінеті потім вказати зміну праці
-
Це буде ще гіршою брехнею і мене взагалі забане ircc
-
І я за нього такси платив
-
Вітаємо, Наталья! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Це вважается селфімплойд