Імміграція до Манітоби
-
В мене 828 бал. Подався вчора
-
Добрий день, Підкажіть будь ласка, чи можна податися на новий закордонний паспорт, якщо справжній ще дійсний протягом 7 місяців? І якщо так, то чи можу я залишити старий закордонний паспорт у себе поки не отримаю новий?
-
використовуйте google перекладач
-
Всі, які треба. Дивіться відео по заповненню аплікації на номінацію youtu.be/o7SIo9gY2uE
-
Усім привіт Хтось робив справку о несудимості з Чехії? Підкажіть будь ласка як якщо робили
-
які документи потрібно буде подати після вибірки?
-
Ви навмисне ігноруєте правила? Додати українську мову в телефоні чи комп"ютері - це півхвилини. Все інше - просто відмовки. Будь ласка, майте повагу до наших волонтерів та правил цієї групи.
-
Залишили
-
А вони залишили в себе старі паспорти, чи віддали їх під час подачі на нові?
-
Так, отримати атестати можна через будь-яку школу в Україні. Просто пишите відповідну заяву. Однак, це займає час
-
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою ситуацією, чоловік у 2008 році закінчив 11 клас , атестат про закінчення освітнього закладу не забрав. Чи можливо це зробити зараз ? І як?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка - ктось ще чув, що зараз розглядають провінції номінації по стріму SWM (після подачі та заповнення LAA) значно довше? Бо я знаю людей якім вже більше 6 місяців розглядають та нічого взагалі не пояснюють.
-
В сенсі? Йдете до школи в Україні і пишите заяву. Або якщо ви в Канаді, то даєте комусь довіреність і та людина все робить від вашого імені. Найшвидше це буде зробити через школу, де вчився ваш чоловік. Однак, якщо, скажімо, школа на окупованих територіях, то це можна зробити через будь-яку школу в Україні.
-
Це можна зробити без поручителя?
-
Дякую вам
-
Так
-
Так ми знаходимось в Канаді, тому і питаю чи потрібно оформляти довіреність у нотаріуса на людину яка це може зробити?
-
я перебуваю у вінніпезі. Де я можу перекласти та завірити документи для подання на номінацію?
-
TEER 4 які вимоги CLB англійська для подачі по SWM
-
Да, прохідний бал різний, мене цікавить яка сума на рахунку повинна бути?
22 Jan 2023, 05:40
100313/237371
15 minutes ago