Імміграція до Манітоби
-
Не знаю чому , але українці набагато більше заморочувалися з податками. Місцеві в більшості наголошують за кеш особливо підробітками. А наші зразу а якже нам з цього податок платити ? ))) Україні в цьому плані набагато більше дисципліновані, може тому що мігранти, бояться втратити статус…
-
Мати суперосвіту, досвід і мову 7+ і хотіти заощадити гроші це нормально, питання дійсно цікаве, чи повертаються якісь кошти при відмові Моя знайома тут 4 роки, має місцеву освіту та зп 30 в годину, і все одно заощаджує де може, і на допомогу 3000 подавалась, що в цьому поганого?
-
Я сам новоприбулий, отримав ці гроші. Бажання шари для Українців в мене визиває огиду ще з армії де отримуючи грошове забезпечення в 130000 грн були створіння які вимагали безкоштовні носки і сигарети у волонтерів. Ваше право від всіх вимагати безкоштовне для себе, але не чекайте за це повагу від усіх.
-
Я навіть не мріяла про Канаду. А кілька сімєй моїх знайомих так хотіли приїхати в Канаду що вчили 2 роки французьку (англійську вже знали), здавали та перездавали екзамен і нарешті потрапили до Квебеку. Тому що в інші провінції не набрали достатньо балів. Живуть вже кто 7 років, кто більше і задоволені
-
Люди добрі, а є хтось, хто отримав чи подався на swo, в мене буквально пара питань. Відгукніться!!!!!!
-
Чому ви вирішили що я щось вимагаю? Ви щось плутаєте. Я здивувалась, але це не означає що я почала хейтити уряд чи стопорнула цей процес. Це окей. Халявщиків теж не люблю. Футбанком не користуюсь, нічого з меблів в дар не брала якщо вам від цього буде легше. За все плачу з власних коштів
-
В мене питання про друга. В мене є друзі в Манітобі, але немає родичів. Якщо мій друг буде мене сапортити, чи має значення, скільки часу ми знайомі. Що саме для уряду Канади має значення. Чи може бути це мій бойфренд, який родом з Манітоби, і в нього там живуть батьки? Чи просто друга достатньо, який мене добре знає? По всіх інших питаннях в мене балів більше ніж потрібно. Але наскільки міцний зв'язок потрібно продемонструвати? Дякую ДОБРІЙ людині, яка відгукнеться і пояснить це питання з особистого досвіду 💙💛