Імміграція до Манітоби
-
Я навіть не мріяла про Канаду. А кілька сімєй моїх знайомих так хотіли приїхати в Канаду що вчили 2 роки французьку (англійську вже знали), здавали та перездавали екзамен і нарешті потрапили до Квебеку. Тому що в інші провінції не набрали достатньо балів. Живуть вже кто 7 років, кто більше і задоволені
-
Люди добрі, а є хтось, хто отримав чи подався на swo, в мене буквально пара питань. Відгукніться!!!!!!
-
Чому ви вирішили що я щось вимагаю? Ви щось плутаєте. Я здивувалась, але це не означає що я почала хейтити уряд чи стопорнула цей процес. Це окей. Халявщиків теж не люблю. Футбанком не користуюсь, нічого з меблів в дар не брала якщо вам від цього буде легше. За все плачу з власних коштів
-
В мене питання про друга. В мене є друзі в Манітобі, але немає родичів. Якщо мій друг буде мене сапортити, чи має значення, скільки часу ми знайомі. Що саме для уряду Канади має значення. Чи може бути це мій бойфренд, який родом з Манітоби, і в нього там живуть батьки? Чи просто друга достатньо, який мене добре знає? По всіх інших питаннях в мене балів більше ніж потрібно. Але наскільки міцний зв'язок потрібно продемонструвати? Дякую ДОБРІЙ людині, яка відгукнеться і пояснить це питання з особистого досвіду 💙💛
-
Я розумію. Ми мріяли. Але в далекому 2013. Та мову вивчити на 7 швидко не змогли, почався майдан 2014. Вакансія чоловіка дуже сильно впала в ціні, а потім і зовсім зникла. Так ми нікуди і не поїхали. Так, я читала як БАГАТО ЗУСИЛЬ люди докладали, щоб потрапити в Канаду до війни. Тому вважаю, що зараз просто халява, прости Господи
-
Поїду в іншу провінцію після отримання ПР? І що таке добре фінансово забезпечені для Канади?:))