Імміграція до Манітоби
-
То інша різниця, раніше люди готувалися довго, і вони знали що їм потрібно щоб отримати PR, тут люди прилетіли без нічого.
-
Ви читали за яку я суму запитував? 1365$ це не проблема, проблема 10000$ чи менше на рахунку яка буде лижати декілька місяців, я за це запитував.
-
Інколи навіть декілька років
-
Привіт усім, можливо хтось стикався. При подачі Expression of Interest (EOI) вказую, що в мене є зданий ielts екзамен, але його термін діі спливає через тиждень. Тобто коли я отримаю Letter of Advice to Apply (LAA) і зможу завантажити усі документи в MPNP Online application, екзамен вже буде недійсним. Чи це вже немає значення, тому що на момент подачі вияву зацікавленості екзамен був дійсним?
-
Доброго вечора. Будь ласка, напишіть свій досвід. Як зробити довіреність на людину, що в Україні, перебуваючи фізично тут у Канаді. Можливо є контакти. Дякую
-
Особисто мій досвід: Створила сама документ, що мені потрібен «Я, імʼя прізвище, народжена і тд» хочу щоб Ви дозволили «імʼя і тд» презентувати мене, приймати рішення за мене і бути мною (ну не так, в офіційному форматі, я знайшла приклади в гуглі). Далі я завірила в нотаріуса за 50$ на наступний день, відправила в Україну DHL, там отримали, перевели на українську і зробили те, що мені потрібно було. ДШЛ доставляє в Україну менше ніж тиждень.
-
Вказував лише ті адреси, де жив тривалий час, хоча б місяць і більше.