Імміграція до Манітоби
-
Інколи навіть декілька років
-
Тест має бути дійсним аж на момент подачі на федеральний етап. Це, вважайте, десь +4-6 місяців після подачі вашого ЕОІ
-
Skilled Worker in Manitoba не вимагає цієї суми.
-
Привіт усім, можливо хтось стикався. При подачі Expression of Interest (EOI) вказую, що в мене є зданий ielts екзамен, але його термін діі спливає через тиждень. Тобто коли я отримаю Letter of Advice to Apply (LAA) і зможу завантажити усі документи в MPNP Online application, екзамен вже буде недійсним. Чи це вже немає значення, тому що на момент подачі вияву зацікавленості екзамен був дійсним?
-
Зрозуміло, дякую.
-
t.me/ManitobaLife/211485
-
Як правильно заповнювати всі адреси за останні 10 років при подачі на PR? Просто вказати де я жив у принципі, чи потрібно вказати кожну поїздку вказувати і кожну адресу, де я перебував, навіть якщо це була поїздка на 3 дні або на 2 тижні?
-
Доброго вечора. Будь ласка, напишіть свій досвід. Як зробити довіреність на людину, що в Україні, перебуваючи фізично тут у Канаді. Можливо є контакти. Дякую
-
Адреса проживання - вказуєте адресу. Історія подорожей - просто країну
-
Рандомно там, як і візи …
-
Ні , не залежить
-
В мене тільки я, моя освіта Навіть подорожей немає більше 6 міс чи минулого досвід 4й місяць сьогодні почався
-
Особисто мій досвід: Створила сама документ, що мені потрібен «Я, імʼя прізвище, народжена і тд» хочу щоб Ви дозволили «імʼя і тд» презентувати мене, приймати рішення за мене і бути мною (ну не так, в офіційному форматі, я знайшла приклади в гуглі). Далі я завірила в нотаріуса за 50$ на наступний день, відправила в Україну DHL, там отримали, перевели на українську і зробили те, що мені потрібно було. ДШЛ доставляє в Україну менше ніж тиждень.
-
Вказував лише ті адреси, де жив тривалий час, хоча б місяць і більше.
-
Якщо я працював до Канади продавцем консультантом, потім закінчив університет перед Канадою і працюю вже тут за спеціальністю, посади і рівень роботи зовсім різні, це що буде проблема?)
-
Дякую пане.
-
Це актуально для тих, хто хоче створити додатково профіль ЕЕ. Якщо без нього, то вам не треба хвилюватись за те.
-
А канадський нотаріус підійде?
-
Ні, ось процедура t.me/ManitobaLife/211485
-
Дякую, а скажіть, для школи, яку функцію завірення треба там вибрати ? Завірити для школи, що то за завірення в плані опції, бо я не бум-бум.
22 Jan 2023, 05:40
100476/232035
3 minutes ago