Імміграція до Манітоби
-
Особисто мій досвід: Створила сама документ, що мені потрібен «Я, імʼя прізвище, народжена і тд» хочу щоб Ви дозволили «імʼя і тд» презентувати мене, приймати рішення за мене і бути мною (ну не так, в офіційному форматі, я знайшла приклади в гуглі). Далі я завірила в нотаріуса за 50$ на наступний день, відправила в Україну DHL, там отримали, перевели на українську і зробили те, що мені потрібно було. ДШЛ доставляє в Україну менше ніж тиждень.
-
Вказував лише ті адреси, де жив тривалий час, хоча б місяць і більше.
-
Якщо я працював до Канади продавцем консультантом, потім закінчив університет перед Канадою і працюю вже тут за спеціальністю, посади і рівень роботи зовсім різні, це що буде проблема?)
-
Дякую пане.
-
Це актуально для тих, хто хоче створити додатково профіль ЕЕ. Якщо без нього, то вам не треба хвилюватись за те.
-
А канадський нотаріус підійде?
-
Ні, ось процедура t.me/ManitobaLife/211485
-
Дякую, а скажіть, для школи, яку функцію завірення треба там вибрати ? Завірити для школи, що то за завірення в плані опції, бо я не бум-бум.
-
Я забирала з університету диплом так
-
Ось
-
Я не Вам відповіла
-
Я робила свою для університету, мені сказали робити в канадського по канадським законам і перекладати в Україні на українську
-
Але я не знаю, може усюди різні правила
-
Та так всі робили, в нас пів університету за кордоном Я телефонувала і питала як зробити, вони так і пояснили У місцевого адвоката і в Україні перекласти на українську
-
Треба було носити цукерки в деканат, віддали би кому завгодно тільки попроси😁
-
Так, правила різні, моїй подрузі відмовили, щоб батьки забрали диплом і ніяка довіреність не допомогла. Тільки особисто і все. Вони дуже важко і довго це питання вирішували, підключали через свої звʼязки всіх, кого могли. Це добре, що ваш університет має нормальну систему відновлення документів)
-
А мій універ віддав батькам дублікат і ніяких документів не питав від них 😅
-
Вітаю всіх Поділіться досвідом ті хто вже його має Питання номер 1 : Після того як отримали лист LAA від MPNP коли заповнюєте повну заявку В розділі про освіту потрібно додавати документи про освіту які пройшли Євальвацію від WES чи просто переклад ваших дипломів ? Питання номер 2: Як що потрібно додавати при заповненні повної заявки після отримання листа LAA від MPNP який саме переклад потрібен просто переклад з присягою перекладача чи якийсь спеціальний ? Дякую за увагу Всі найкращого
-
Користуйся пошуком по чату.
-
Якщо в Вас ще є питання, то на 98% тут вже є відповідь, якщо пошукаєте Цю анкету вже заповнювало багато людей і майже всі питання висвітлювали, розбиралися і пояснювали😅🙂
22 Jan 2023, 05:40
100488/231507
8 minutes ago