Імміграція до Манітоби
-
Hey If we have teer 3 JOB And in Celpip we got lower 4 Score It will be work? Or we need minimum 5 Score in teer 3 job?
-
If you English level is lower than CLB 4, it means it does not satisfy TEER 0-3
-
Хто нещодавно робив евалюацію диплому в Манітобі? Як довго чекали відповідь від Success Skills Centre?
-
Дякую вам, гарного дня!
-
На мою особисту непрофесійну думку, цього мало бути б ок.
-
на вашу думку, на подачу, так?
-
На момент AOR ваші всі дані заморожують. Але якщо ви у Канаді весь час були, то не думаю, що то буде проблема, якщо довідка на пару днів чи тижнів буде прстострочена. Головне, щоб на посаду на федеральному етапі була дійсна.
-
Отримав 3 повідомлення у приват від учасників чату, що вони отримали CoPR зранку. Вітаю всіх! 2 йшли SWM, TEER 3, без здачі мови, 1 аплікант йшла по спецвибірці. Також прошу поділитися timeline тут у чаті.
-
Дякую за відповідь
-
Підкажіть будь ласка, як довго чекали з моменту отримання AOR на запит до Portal1?
-
Ого, це було швидко.
-
Дякую
-
Вони пришлють дані для входу у портал, туда зайдете і загрузите фото.
-
Скажіть, будь ласка, якщо моя бабуся отримала AОR за новою програмою, чи можу я прив'язати її заяву до облікового запису IRCC? Я намагаюся це зробити, але не знаю, яку підкатегорію програм вибрати?
-
Підкажіть будь ласка,прийшов запит на Portal 1, я відписав їм на емейл ту інформацію, яку вони просять. Чи має прийти якесь підтвердження що вони отримали мою відповідь? Чи наступний крок це вже вони мають прислати дані для входу на портал?
-
Круто👌маю aor з 19 жовтня, але був дозапит imm 5669
-
Вам вдалося прилінкувати анкету того, кого ви подавали? Також ще питання, я тільки що оплатила білметрику. Чи скоро має прийти лист з подальшими інструкціями та куди потім підгружати біометрику?
-
18 жовтня AOR 14 листопада portal 1 . Дозапитів не було)
-
Я її саме у моменті прилінкування анкети не бачу
-
Там має спеціальна програма для українців.
22 Jan 2023, 05:40
100538/231353
less than a minute ago