Імміграція до Манітоби
-
18 жовтня AOR 14 листопада portal 1 . Дозапитів не було)
-
Біометрію нікуди підгружати не треба, вона автоматично зʼявляється в вашому акаунті після того як ви її пройдете:)
-
Не хвилюйся,скоро все буде :)
-
Portal 1 що то таке? Наступний крок? Як він виглядає?)
-
Так,наступний крок. Прийшов ось такий емейл і прикріплений документ до нього (там написано яку саме інформацію потрібно надати) там імя,адреса і тд. На нього потрібно відповісти і чекати вже наступного кроку , коли вони пришлють дані для входу на портал .
-
Добре. Тобто це треба приблизно місяць чекати від дня отримання AOR. В мене ще місяць не минув
-
Я не намагаюсь нічого преліпити) Просто для інформації та приблизного розуміння
-
Привет, я хочу узнать, как проходит пакет проверки степеней и транскриптов, подготовленный ENIC для оценок WES. Моя степень физически не проверяется ENIC, я просто получаю степень непосредственно из университета. Теперь для проверки ENIC для WES мне нужно отправить свои дипломы в Украину или я могу сделать это онлайн на их сайте?
-
Доброго дня! Можливо десь пропустила, не бачу в чаті чітко розписаної інформації щодо наступних кроків на федер етапі. Спочатку АOR, потім портал, а далі?😅 І ці всі оновлення також через email? Чи весь час потрібно перевіряти в кабінеті, щоб нічого не пропустити? Просто про номінацію дуже багато корисної інформації в чаті, а що далі відбувається поки що не зрозуміло 🤷🏻♀️. Дякую!
-
Було б тільки за що літати, перельоти дуже дорогі.