Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Стикнулась з такою проблемою , що завідуюча написала job offer і reference, але через пару днів звільнилася . Як бути ? Просити щоб нове начальство переписало повністю ? Чи можна вказати просто іншу контактну людину ?
-
Дякую!
-
Self-assessment form в аплікації на номінацію. Що це таке? Що там писати? Якась є форма чи у Word пишу. Підкажіть please
-
Щиро дякую, у мене SWO
-
Заповнюючи анкету на PR, не можу зрозуміти, вони кажуть, що потрібно вказати всі кошти за кордоном і в Канаді та все майно, і обов'язково потрібно підтвердити все документами, У мене є квартира і машина в Україні, але документів на квартиру і на машину немає з собою. Виходить, якщо я їх зазначу, я не зможу їх підтвердити документами. А якщо я їх не зазначу, то я не можу підписати документ, там обов'язковий підпис, в якому зазначено, що я вказав усе, що в мене є в Канаді та за кордоном. Я так розумію, що це питання, щоб ти вказав усю готівку в Канаді, щоб показати, що у тебе вистачає грошей для подачі на PR. Вірно?
-
-
Саме це і мав на увазі. Тобто свідоцтва про народження в Канаді буде достатньо і паспорт замовляти не потрібно?
-
Підкажіть будь ласка, якщо дитина народилася в Канаді при подачі по SWM на якомусь із етапів потрібно додавати паспорт дитини і відповідно завчасно його зробити? Дякую
-
Свідоцтво уже на руках. Дякую)
-
Також врахуйте How long does registration take? Registration takes time. It may take several weeks to enter your child's birth registration in the provincial vital event registry. Corrections of errors or missing information will delay registration. A birth certificate cannot be issued until your child's registration is correct, complete, and entered in the provincial registry. The Government of Manitoba Vital Statistics Branch does not recommend booking travel until you have your child's birth certificate