Імміграція до Манітоби
-
ніяк не можу туди зайти. вже не знаю, що робити, бо час йде. Я ще маю більше як півроку часу, але паспорт треба робити заздалегідь, щоб не просрочити
-
ага, я вже так пробувала. Пройти аутентифікацію з допомогою закордонного паспорту - це ще той челендж
-
вибачте за тупе питання
-
а як то зробити? бо я онлайн ніколи рахунок не відкривала
-
а якщо відкрити аккаунт в моно, щоб був банкінг? можна на канадський номер телефону або на будь-який інший
-
Тобто я сама, головний аплікант, пишу лист пояснення чим мій чоловік там займався усі ті роки, його обов’язки і тілорухи і підписую цей лист сама?
-
Там дуже чітко вказали дати і якщо виконувалися роботи на компанію, то потрібно надати дані компанії. Таких запитів зараз маса.
-
От інструкція, там все просто. Сподіваюсь, цього вистачить для використання банкінгу для верифікації в Дії fakty.com.ua/ua/ukraine/ekonomika/20231017-vidkryttya-kartky-u-monobanku-onlajn-ta-oflajn-pokrokova-instrukcziya/
-
Вся комунікація ведеться виключно головним аплікантом. Звичайно, документи чи резюме потрібно від депендант.
-
Друзі, комусь приходив такий дозапрос на депенданта? Листа з поясненням і резюме достатньо? І від якого імені писати краще, головний апікант чи сам депендант може написати та підписати з клятвою і кровʼю? 😅
-
Витяг з Дії щойно прийшов мені за 3 хвилини 45 секунд після подачі на нього заявки 🥰 відчуваю обожнювання! (зрушень по номінації немає, але я сподіваюсь, що будуть все-таки)
-
Це все що написали у тому листі, explanation and information 🤷♀️
-
Ну як просять, то і так робіть. Дуже чітко слідуйте інструкції.
-
Його просять пояснити, то листа з поясненням він пише сам від себе. Я, такий то такий то, займався тим то ..
-
І цього скрнішоту зрозуміло тільки, що потрібно надати інформацію. А як ії подати і що там підписати, у якому форматі, то не видно.
-
Я ж не знаю, що конкретно там у вас простять і як саме потрібно надати ту інформацію. У листі все має бути вказано
-
Ні, ви грузите всі документи, спілкуєтеся із IRCC, а він готує документи від себе, як потрібно, то і підписує.
-
@Oleksandr_Rohachov, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Привіт усім Можливо у когось була така ситуація і зможе мені зі свого досвіду підказати В мене є атестат про повну загальну освіту але немає того атестату який видається після 9го класу ( з ним я пішов до технікуму де і отримав повну загальну) Чи ж сенс подаватися без нього? Якщо в когось був досвід схожий поділіться будь ласка чи були проблеми при подачі на пр ?!
-
Наташа, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
100750/234487
45 minutes ago