Імміграція до Манітоби
-
Це ризиковано.
-
У меня такой вопрос. Если человек потерял паспорт с вклеенной визой, можно ли востановить визу после востановления паспорта?
-
Не відновити, а переподатись заново
-
У трекері має бути видно номери corp.
-
У будь-якого нотаріуса, десь $40-50 коштує.
-
Дивно, вчора дівчині одній прийшов такий самий лист про 7 днів, то вже були CoPR у трекері
-
Доброго дня. Де можна нотаріально завірити свідоцтва про народження дітей?
-
🙈🙈
-
Народ, не носіть паспорт та оригінал перміту із собою Зберігайте або дома або у банківській скринці.
-
Зрозуміло , ще нема 😅
-
Я правильно дивлюсь? Ось це? Бо крім цього з останніх повідомлень тільки pre-arrival letter..
-
Привіт, в мене таке питання. Чи можна податись на продовження work permit не знаходячись у Канаді? Людина отримала open work permit на 2 роки до закінчення дії паспорта. Отримала новий паспорт і хоче податись на extension. Це треба зробити за 30 днів до закінчення дії старого WP.
-
У мене лист на оплату біометрії був. На оплату дали 7 днів. Але ж вони веб форму відкривають в середньому через 2 тижні, тож перезиваю, щоб не було проблем
-
Так вірно. Після того як ви їм відповіли на цей перший лист через деякий час прийде інший з посиланням , вам потрібно буде перейти та завантажити своє фото і підтвердити адресу, після цього вже колись прийде eCoPR. Я чекаю вже два місяці 😂
-
Так
-
А посада?
-
Noc Необов'язково
-
підкажіть у letter of employment обов'язково має бути вказана посада та NOC?
-
Ні, post CUAET measures для тих, хто в Канаді.
-
Обов'язково посада та обов'язки.
22 Jan 2023, 05:40
100809/235433
20 minutes ago