Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Дякую А якщо не через ЕЕ - копії з університету буде достатньо? Не буде потрібен оригінал?
-
А тут я бачив чоловіка, з 823 в ЕОІ, вже оирмсав ЛАА, а під час заповнення в нього усі документи про освіту червоним світяттся
-
Оцінка від ВЕС потрібна в разі якщо у вас буде йти процес через ЕЕ. Тоді треба точно. Тоді точно варто вам передзвонити у іміджевий центр і порадитись щ ними. Може вони можуть піти на поступки у такий то час, у людей деяких же ж документи пропали під час війни - це ж мають мати архіви.
-
Все залежить від провінції десь достатньо перекладу а десь вес ( також ЕЕ вес )
-
Питаю щоб зміг підтвердити наявність освіти
-
Можливо через ЕЕ буду якщо зможу, думаю над цим поки що
-
Я тільки прилітаю до Канади дуже скоро, просто хочу щоб все готово було заздалегідь Виправте якщо помиляюсь, для набору балів на провінційну програму та після цього федеральну диплом не потрібен?
-
А вам для чого оцінка диплому? Ви йдете через Express Entry?🤔
-
Знати би що таке імідж центр.. але суть зрозумів, оригінал потрібен 😔
-
Справа в тому що вес вимагає документів від імідж центру, а вони хочу оригінали на скільки я розумію
-
А якщо є копія диплому та додатку з університету В неї вся інформація і української, і дублюється там же англійської Оригінал все одно потрібен буде для WES?
-
Просто в той період нам не було достатньо просто на чотири 6 за кожен модуль здати. Нам потрібно було щоб я здала мінімум на 8777 і чоловік на ті кляті чотири шістки😬
-
Та то можно вже до 1 кімнатної квартири нарахувати 🤣
-
Але його мрія Канада🤷🏻♀️☺️ Я зараз порахую всі наші витрати і прикину яку машину могли б ми придбати🤣😅
-
Не погано так, міг купити машину 🤣
-
Так, я 5 разів і чоловік 4🥲 Але бачила хлопця шо мав 13 в активі😳
-
Ого, 9 ?)
-
Ну якщо вам відмовлять, то вам частину грошей повернуть🤷🏻♀️ С$515 повертається при відмові. Але як на мене, то це справедливо. Люди не цінують те, що легко дається. Для нашої сімʼї, яка витратила 5 років часу на підготовку до іміграції, перечитування всіх провінційних програм, всіх деталей ЕЕ, та вже витрачених коштів більш ніж $4500 (і це лише за 9 екзаменів IELTS, оцінку освіти WES, та підготовку до здачі TEF, без вартості перекладів, уроків до IELTS, подорожей до іншого міста щоб здати той екзамен, тощо) то в сукупності цього всього життєвого досвіду я щаслива, що нарешті заплатила ці С$2730 за розгляд нашої заявки☺️ А є ще люди яким відмовляли у візі і то разів по 7-8, а може й більше. А їм потрібно було візітор візу хоча б на тиждень, щоб мати змогу зробити Ознайомчий візит. Їм не треба було на 3 роки і ще й з правом роботи🍒🍦 Просто пару днів у Вінніпезі, а скільки ж відмов було😖 Я не применшую ваші переживання та нерви, не подумайте🙈 Просто подивіться з іншого боку на це все - вам не треба було через все це проходити😅
-
Поки тиша, наші дип.установи в Європі вказівок з Центру поки не отримували. 🇨🇦 думаю також. Бо все йде централізовано-циркуляром.
22 Jan 2023, 05:40
1008/233369
4 minutes ago