Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
той хто планує отримати по спонсорству пмп
-
Рая, скажіть будь ласка, по новій програмі хто головний аплікант? Спонсор чи той хто планує отримати по спонсорству пмп?
-
Дякую, що таке полис рекорд я знаю, а що за справка говернмент? Де її брати і як називається в Україні?
-
Можливо в вас якісь гепи були в датах або навпаки оверлеп, тому наново просять ті форми. В мене в двух колег просили наново заповнити ті форми, пр отримали вже. В резюме я писала всю роботу і обовʼязки розписувала. По навчанню лише писала повну назву універу, дати і спеціальність.
-
Я робила дитині новий візітор рекордс після того як консул продлив паспорт, також прикріпила скрін про те що fee не стягуються, то моя заявка весіла 2 місяці без розгляду. Потім додзвонилася до них, то відповідь була, ви повинні оплатити, інакше через 3 місяці після подачі заявка автоматично анульовується, ніхто запитів про оплату не надсилає. Я оплатила, в кризову форму написала, але до сих пір тиша. Чекаю(((
-
Мені просили додати 0150 та 0149.
-
Сканування не працює. Робив віртуальний монобанк акаунт.
-
Так. Вони доступні тут - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides.html
-
Якісь треба долати ще документи до цих рекордів?
-
це щось нове)я нічого не сплачувала,але все отримали через 3 і 4 місяці на обох дітей)теж два рази на протязі цього часу писала до кризової)
-
Ні, не було розривів, то я 200% впевнена, бо за цим особливо слідкувала та тричі перевіряла. Оверлепи є. Але куди їх подінеш, якщо вони об'єктивно були? Наприклад, я офіційно була звільнена з попередньої роботи в 2014 році в грудні, а на нову вийшла в жовтні того року, теж офіційно. То як це зазначати?
-
Можливо,але я подавала в липні)в закріплених є мій досвід
-
Я подавалась в вересні, то так от, можливо після 16 червня вони відмінили ці бенефіти для українців
-
Добре, зрозуміла, дякую вам
-
Так,на стаді і на ворк перміти)але можна було і на візітор на молодшого)в аеропорту нам дали стаді.тому і вирішила стаді робити.У старшого був WP,і так,лист такий прийшов;подивіться відповіді на закріплені,там є продовження історії))
-
Скажить будь ласка, а ви подавали на візитор рекордс дитині, або на стаді перміт? (В закріплених - стаді перміт) Вам приходив лист, такий як на ворк перміт, що можна продовжити працювати, але для дитини?
-
Подивіться у закріплених повідомленнях.Але у вас інша ситуація,з такою не знайома)
-
Зараз запитала в колеги, в неї саме через оверлепи був запит. Вона робила табличку, вписувала туди всі дати з оверлепами і після табличкі, писала пояснення чому так вийшло
-
Підкажіть, в нас ворк перміт. Як ви отримували стаді. Від нас питають довідку з вишу якщо дитина поступить, а як можна без неї зробити
22 Jan 2023, 05:40
100933/234480
24 minutes ago