Імміграція до Манітоби
-
А не підскажете, якщо наприклад у мене wp до травня 2025, подамся на федеральний наприклад у лютому 2024, то на продовження перміти після отримання aor я маю подаватися за півроку до кінця дійсного pr, чи як отримаю aor головне до кінця дії дійсного (2025 травень) встигнути?
-
Прошу, з вашого питання виглядає що ви ще не до кінця рощібрались в процесі подачі. Всі йдуть на федеральний, немає нікого хто б тули не потрапив) бо ПР погоджують лише там) Можливо ви не дивились відео по програмі, гляньте - там є багато відповідей на питання і пояснення етапів процесу. youtube.com/live/Rileajpagp8
-
Ні, не можна. Якщо ви йдете як подружжя ви не можете подаватись на провінційну окремо. Проте, може бути що один з подружжя відправить заявку на провінційну, а другий на федеральну. Наголошую - лише заявку! І якщо когось оберуть чи там, чи там, то другий з подружжя має відкликати свою заявку. Процеситися обом по різним стрімам - заборонено.
-
Я розумію, є провінціальні та федеральні програми. Я буду йти по провінціальній у будь якому випадку, але є багато федеральних програм на які можно аплається згідно мойого розуміння. Питання у тому чи можуть супруги одночасно подоватися на SWM та SWO, я начебто читав що ні, але можно подаватися на SWM та федеральну програму, якщо я не помиляюсь
-
Добрий вечір! Чи чув хтось про практику підтвердження потрібного рівня англійської від роботодавця (листом від керівництва)? Писання нижче потрібного рівня за результатами IELTS, знайомий порадив, що такий варіант може спрацювати. Наперед Дякую за відповіді!
-
Можно не здавати англійську, якщо ваша професія підпадає під Teer 0, 1, 2, 3. Тоді роботодавець може написати в Employment verification letter, що у вас job ready English , і цей лист завантажувати як доказ, але при цьому мається на увазі, що у вас англійська добра, тому не треба здавати мову, а не тому, що у вас низький балл на екзамені.
-
Питайте тут. Якщо у вас не якийсь складний випадок, то вам тут допоможуть, якщо складний, то треба до імміграційного адвоката, а не консультанта. Є безкоштовний консультант, офіцер імміграційної служби, у готелі Best Western, можете до нього записатись. Багато відповідей знайдете у #відео, та у закріплених повідомленнях
-
Доброго вечора, допоможіть будь ласка. Ми заповнюємо аплікацію 5710 для продовження wp. Що потрібно вказувати в "details of intended work in Canada" в графі #3 , по відео сказано що потрібно вказувати Ukraine 2022, але я маю роботу. Також в "employment" я мав лише одну роботу в Україні, та зараз я працюю з самого нашого приїзду на одній роботи. Питання чи потрібно вказувати що я зараз працюю у цій графі? Дякую за ваші відповіді.