Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, допоможіть будь ласка. Ми заповнюємо аплікацію 5710 для продовження wp. Що потрібно вказувати в "details of intended work in Canada" в графі #3 , по відео сказано що потрібно вказувати Ukraine 2022, але я маю роботу. Також в "employment" я мав лише одну роботу в Україні, та зараз я працюю з самого нашого приїзду на одній роботи. Питання чи потрібно вказувати що я зараз працюю у цій графі? Дякую за ваші відповіді.
-
Доброго вечора, допоможіть будь ласка. Ми заповнюємо аплікацію 5710 для продовження wp. Що потрібно вказувати в "details of intended work in Canada" в графі #3 , по відео сказано що потрібно вказувати Ukraine 2022, але я маю роботу. Також в "employment" я мав лише одну роботу в Україні, та зараз я працюю з самого нашого приїзду на одній роботи. Питання чи потрібно вказувати що я зараз працюю у цій графі? Дякую за ваші відповіді.
-
А чоловік ваш служив чи воєнна кафедра була? Намагаюсь зрозуміти, чого чекати нам, бо в мене не служив, ніяких документів нема, з 2015 не жив в Україні, як то все пояснювати не дуже розумію якщо прийде дозапрос 😅
-
@banofbot
-
Доброго вечора. Можливо хтось знає. Підкажіть будь-ласка при виготовленні нового паспорта в посольстві в Торонто - старі вилучають? ( мова іде про дитячі) і чи можна одночасно продовжити дію старого паспорта і замовити нові. На який термін продовжуючи паспорти? Дякую