Імміграція до Манітоби
-
C.P.P та E.I е
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, дозапит military, приходить усім на федеральному етапі? Чи це вибірково? Тому що ніколи не служив і так вийшло що військового квитка немає. Дякую.
-
Це мій перший чек/та пейстаб у Канаді
-
В мене запитували ще на cuaet візу і тепер на федералці. Одна й та сама форма
-
Зрозумів, дякую. В мене при подачі на візу такого не було.
-
Народ, якщо я добрався до цього і йде background check, це вже типу AOR чи ні? Бо щось не можу зрозуміти на якому я ступені в федералці🧐😬 (Скрін з інтернету)
-
Піжскажіть, будь ласка, що тут вкаувати якщо 11 класів української школи (та 9 класів)?
-
На парт-тайм тоже таке тре заповнювати ?
-
Якщо у вас тільки шкільна освіта, то вказувати школу. 10 років там є.
-
Продивіться відео
-
Так, потрібно. Або потрібно потім вже платити по факту податки самостійно
-
Теж саме й у мене , якщо буде якась інформація дайте знати. Дякую ✊
-
Чоловік працює фултайм, а я casual, бо поки садок не знайшли дитині
-
А якщо робота casual, не зовсім part-time, то також треба таке заповнювати? Бо я не в курсі. То краще роботодавця про це спитати?
-
Друзі, таке питання. Коли запрвнюється профіль для ЕОI, то бали за вік, освіту і т.д рахуються тільки головного апліканта чи і чоловіка/дружини? Не смійтеся, якщо питання не коректне, я тільки занурююся в усе це..)
-
Лише для головного апліканта
-
Доброго ранку У мене тiльки Income Tax, CPP and EI 🤷🤦. Спитаюсь сьогоднi у роботодавця
-
Доброго ранку. Чи вдалось комусь останнім часом зареєструватись в консульстві на виготовлення нових паспортів дітям ? Буду вдячний за інформацію
-
Оля, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
З приводу запису в Консульство України. Є позитивні зрушення. Повідомлення від Consulate General of Ukraine in Toronto: Шановні відвідувачі! З 15.11.2023 буде оновлено механізм авторизації під час запису до Е-Черги. Задля покращення доступу до консульських послуг, Вашої безпеки та боротьби з кібершахрайством запис в Е-Чергу МЗС відбуватиметься за умови електронної ідентифікації відвідувача, за допомогою е-підписів (на файловому, хмарному чи інших захищених носіях), Дія.Підпис та BankID НБУ. Електронна ідентифікація забезпечується через платформу ID.GOV.UA. Просимо Вас заздалегідь підготуватися до використання засобів електронної ідентифікації. • Як авторизуватися на ID.GOV.UA, як створити Дія.Підпис та що таке BankID НБУ - Ви зможете дізнатися на відповідній сторінці порталу МЗС - cutt.ly/queue-id • Крім Е-Черги, електронний підпис також надасть Вам можливість користуватися величезним переліком електронних послуг Порталу Дія - diia.gov.ua ! (!) Оскільки записи, створені у попередній версії Е-Черги, були перенесені до оновленої, ефект від впровадження нового механізму авторизації буде дещо відкладеним (в залежності від заповненості графіку Е-Черги в кожній установі). Просимо поставитися до цього з розумінням.
22 Jan 2023, 05:40
101088/234639
less than a minute ago