Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір громада. Питання, якщо працюєш на двох,трьох роботах і в сумі маєш 30-40 годин в тиждень,то це не може плюсуватись і на PR не підійде??? Цікавить тому що пропонують такий вид Канадійці ( давно приїхавши наші з України)роботи і кажуть що PR можна подавати. Дякую за відповідь і розуміння.
-
Гайз, що тут відмічати, якщо по CUAET?
-
У мене свого часу теж не було фірмового бланку, бо моє держ підприємство не видавало ніяких референсів. Тоді я взяв рефернс від колеги без бланку. Далі довідку з відділу кадрів (про те що працюю з такої дати на такій то посаді) на їхньому бланку. Ще буда довідку з бухгалтерії щодо доходу за пів року. Цього було достатньо.
-
У нас так і вийшло
-
Дякую, але в візах що вже на руках мені і чоловікові дійсно пише Лондон, але дитячі два паспорти пише Варшава.
-
Доброго вечора. Можливо можете порадити що робити в моїй ситуації? Прийшов запит на вклейку візи мені і чоловікові, ми відвезли у візовий центр наші паспорти і з ними здали паспорти своїх трьох дітей без запрошення у Варшаву. Працівниця взяла всі паспорти і за декілька годин отримала п'ять трек номерів, тобто на всі паспорти. Приблизно через десять днів отримала мейли на кожного що розгляд заявки завершено і всі заявки схвалено. А на другий день отримала чотири повідомлення що паспорти відправлено з ірсс і ще чотири повідомлення що доставлено у візовий центр. Знову на наступний день лист на одну дитину, що зміна статусу, а в особистому кабінеті на сторінці цієї дитини вже повідомлення, що заявка розглядається. За два дні забрали ми чотири паспорти з візами, а останній сказали чекати повідомлення про відправлення. В той же день знову лист що цій дитині зміна статусу, що розгляд завершено. Очікували запрошення забирати паспорт, але знову лист про зміну статусу, і знову розглядається. Не знаємо що це все означає і що з паспортом дитини. Можливо хтось мав подібну ситуацію і можете щось поради, або хоча б адресу в Варшаві консульства де ця вклейку візи щоб їхати в на місці виясняти, що за ситуація? Дякую.
-
А якщо немає бланків, тільки печатки? Я колишня військова (звільнили бо вдова і маю малих дітей). Сказали, що дадуть рекомендації, але ніяких бланків та спеціального паперу нема. Є лише печатки. Можливо ви можете підказати, чи буде це проблемою?
-
Дякую ) А можете сказати куди саме ви писали скаргу, на всяк випадок
-
Дуже дякую🙏🏾🙏🏾🙏🏾
-
Доброго вечора Так так Це нормально А нас також На дитину чекати и чекати Так в у сестри було На місяць пізніше
-
Добрый вечір! Підкажіть, будь ласка, може хто зтикався з ситуацією. Заповнив заявку на cuaet візу свою сім’ю, прийшов запит на подачу пасспорта на вклеювання тільки мені та дружині, донька (8 місяців) не отримала Що робити? Дякую🙏🏾🙏🏾🙏🏾