Імміграція до Манітоби
-
А якщо немає бланків, тільки печатки? Я колишня військова (звільнили бо вдова і маю малих дітей). Сказали, що дадуть рекомендації, але ніяких бланків та спеціального паперу нема. Є лише печатки. Можливо ви можете підказати, чи буде це проблемою?
-
Дякую ) А можете сказати куди саме ви писали скаргу, на всяк випадок
-
Дуже дякую🙏🏾🙏🏾🙏🏾
-
Доброго вечора Так так Це нормально А нас також На дитину чекати и чекати Так в у сестри було На місяць пізніше
-
Добрый вечір! Підкажіть, будь ласка, може хто зтикався з ситуацією. Заповнив заявку на cuaet візу свою сім’ю, прийшов запит на подачу пасспорта на вклеювання тільки мені та дружині, донька (8 місяців) не отримала Що робити? Дякую🙏🏾🙏🏾🙏🏾
-
Доброго дня. Завтра виїзжаємо з дитиною на поїзді з Торонто. По приїзду на вокзал,нам їхати в аеропорт до волонтерів? Не потрібно їм завчасно дзвонити?
-
На офіційній сторінці Лоту є ,зараз десь фото знайду
-
а підкажіть що за акція, та де можно детальніше про неї двзнатись?
-
Коли ми цікавилася цінами з Варшави до Торонто то було 3100 злотих, зі знижкою для українців це буде коштувати 2800 злотих, на одну особу, перевізник ЛОТ
-
Вест джет вже незабаром буде починати вилітати з Амстердаму, можна на оф сайті орієнтуватись по цінам
-
Скайсканер і авіасейлз дивились. А потім на пряму купували у авіаперевізника. Це або Condor або West Jet. По Європі напевно Lot найдешевші.
-
Хочу додати щодо теми перевізника ЛОТ, акція для українців діє до 30 листопада, і мусите вилетіти теж до 30 листопада, інформація перевірена мною особисто .
-
Або дешеві рейси?
-
Добрий вечір! Може хтось знає щось про безкоштовні квитки до Манітоби? Дякую
-
А можете написати адресу куди саме ви писали ( голові ради директорів і СЕО). Бо коли будемо летіти будемо користуватися послугами цієї компанії.
-
Добрий день! А скільки часу у Вас зайняв процес від написання скарги і до отримання компенсації ? В мене перетворили валізу на купу сміття