Імміграція до Манітоби
-
Громадо, питають мене про лист на електронну який стверджує що акаунт десь там треба приєднати до профілю. Чи може це зробити представник якщо людина подавалась через нього? Що відбудеться якщо протягом 7 вказаних днів не приєднати? Як це вплине на справу?
-
Доброго вечора, допоможіть будь ласка. Ми заповнюємо аплікацію 5710 для продовження wp. Що потрібно вказувати в "details of intended work in Canada" в графі #3 , по відео сказано що потрібно вказувати Ukraine 2022, але я маю роботу. Також в "employment" я мав лише одну роботу в Україні, та зараз я працюю з самого нашого приїзду на одній роботи. Питання чи потрібно вказувати що я зараз працюю у цій графі? Дякую за ваші відповіді.
-
Вітаємо, Dr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Є кілька питань. 1) Десь тут давали фото як мають виглядати клятви перекладачам. Буду вдячний за посилання. 2) Чи потрібно перекладати загран паспорта (в мене 2) та ІД паспорт. Якшо так то чи потрібно перекладати відмітки перетину кордону. 3) Якшо я протягом 4 місяців їздив часто у Білорусь по 1-3 дня при заповненні форми чи потрібно буде переписувати прям усі ці поїздки. Чи достатньо буде вказати - з травня до вересня часті поїздки. Заздалегідь Дякую за відповідь.