Імміграція до Манітоби
-
у Guide було ось таке стосовно цієї форми - Exception: If you have not worked in the past 10 years (for example, you’re retired), you must provide details of your personal history since the age of 18. The resume or Curriculum Vitae (CV) that you provide with your application will help verify the information in this question. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html
-
Доброго вечора, панове. В мене питання, як правильно відповісти на це повідомлення :"Welcome to the Permanent Resident Confirmation portal process. The attached PDF contains information and instructions regarding the confirmation portal process for your review. Once you have review the document, hit reply to send the requested information outline in the documet". Питання в тому, що його прислали на кожного члена родини окремо, чи потрібно на один лист відповісти з інформацією про всих, чи на кожний окремо?
-
Точно! Це ж логічно! Дякую 🤗
-
В мене вже око сіпається 🤪від аплікації 5669е раніше вона прекрасно підписувалась онлайн а зараз я її не можу підписати😤 То її можно роздрукувати, підписати і потім вже завантажити?
-
До 4192 ще необхідно додати 1074 аплікацій, які були на розгляді та в очікуванні у грудні 2022 року (це перехідна кількість аплікацій 2022 року, номінації по яким були видані вже у 2023 році). І тоді результат виходить приблизно 5300, як і вказано у звітності MPNP.
-
Підкажіть будь-ласка, це документи які треба прикріплювати, щоб підтвердити робочий стаж якщо працював як приватний підприємець? (If you are self-employed, submit copies of your business registration, business tax records for each year and copies of work contracts as applicable)