Імміграція до Манітоби
-
До 4192 ще необхідно додати 1074 аплікацій, які були на розгляді та в очікуванні у грудні 2022 року (це перехідна кількість аплікацій 2022 року, номінації по яким були видані вже у 2023 році). І тоді результат виходить приблизно 5300, як і вказано у звітності MPNP.
-
Підкажіть будь-ласка, це документи які треба прикріплювати, щоб підтвердити робочий стаж якщо працював як приватний підприємець? (If you are self-employed, submit copies of your business registration, business tax records for each year and copies of work contracts as applicable)
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,311€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168180012445836 PayPal: [email protected]
-
здравствуйте, есть тема онлайн, пару часов в день, от 130 зеленых в день, пиши + в лс
-
В мене те саме. Я тут питала, то пан Wes радив роздрукувати, підписати вручну і знову відсканувати
-
По чату можна знайти цю інформацію через пошук "підтвердити ФОП" t.me/uccmb/88885
-
здравствуйте, срочно нужны люди, онлайн, можно без опыта, от 150 зеленых в день. пиши + в лс
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, чи була в когось ситуація, коли статус заявки Mpnp змінився на in process, а через пару тижнів назад на received?