Імміграція до Манітоби
-
Ніякий імміграційний консультант чи адвокат не знає внутрішні процедури IRCC. Це раз. По друге, ВСІ критерії оцінювання опубліковані на офіційному сайті IRCC. От цікаво? Для чого вам звертатися до консультанта? Що вони вам поможуть? Вони ВСІ користуються виключно офіційними ресурсами, які у доступі для кожного.
-
Добрий день! Цікавить таке питання, чи впливає подача на EIA негативним чином на отримання PR в подальшому? Дякую
-
Дякую!
-
Дякую за відповідь! Це на момент подачі , якщо на EIA, чи взагалі, факт того, що були на ньому? В мене чоловік буде головним аплікантом, бо працює тільки він. Я з маленькою дитиною, тож зараз можливості працювати немає. Хочу просто зрозуміти, чи є сенс податись, чи краще не робити цього, щоб не попасти в цю категорію, яку Ви вказали. Дякую 🙏🏻
-
Привіт, починаю розбиратись у імміграції і мене цікавить питання скільки балів треба на EOI через MPNP
-
Привіт всім! У мене на роботу шукають працівника зараз. Комунікабельна та відкрита людина для роботи в магазині, клієнтоорієнтовна. 🧑💼👩💼Natural Health Product Advisor (Cusmomer-service oriented) 📌Store - Aviva Natural Health Solutions Winnipeg, MB. Англійська В2‼️(сертифікат не треба) Писати мені в особисті✍️
-
доброго дня, підкажіть будь-ласка, при замовленні перекладу документів є опції (завірка печаткою бюро - завірка нотаріусом - апостіль) - яку з цих опцій потрібно обрати?
-
начебто завірка печаткою бюро буде достатньо