Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Дякую за відповідь! Це на момент подачі , якщо на EIA, чи взагалі, факт того, що були на ньому? В мене чоловік буде головним аплікантом, бо працює тільки він. Я з маленькою дитиною, тож зараз можливості працювати немає. Хочу просто зрозуміти, чи є сенс податись, чи краще не робити цього, щоб не попасти в цю категорію, яку Ви вказали. Дякую 🙏🏻
-
Привіт, починаю розбиратись у імміграції і мене цікавить питання скільки балів треба на EOI через MPNP
-
Привіт всім! У мене на роботу шукають працівника зараз. Комунікабельна та відкрита людина для роботи в магазині, клієнтоорієнтовна. 🧑💼👩💼Natural Health Product Advisor (Cusmomer-service oriented) 📌Store - Aviva Natural Health Solutions Winnipeg, MB. Англійська В2‼️(сертифікат не треба) Писати мені в особисті✍️
-
доброго дня, підкажіть будь-ласка, при замовленні перекладу документів є опції (завірка печаткою бюро - завірка нотаріусом - апостіль) - яку з цих опцій потрібно обрати?
-
начебто завірка печаткою бюро буде достатньо
-
дякую!
-
Печатка бюро, підпис перекладача і клятва про достовірність і повноту переклада (афідевіт)
-
Привіт всім! У мене на роботу шукають працівника зараз. Комунікабельна та відкрита людина для роботи в магазині, клієнтоорієнтовна. 🧑💼👩💼Natural Health Product Advisor (Cusmomer-service oriented) 📌Store - Aviva Natural Health Solutions Winnipeg, MB. Англійська В2‼️(сертифікат не треба) Писати мені в особисті✍️