Імміграція до Манітоби
-
Які є варіанти продовжити своє перебування в Канаді, у випадку, якщо відмоалять у піарі? Чи можна якось продовжити ворк перміт чи можливо отримати новий заеритий ворк перміт під конкретного роботодавця?
-
Можна поцікавитись, а в чому для них це морока? Чому більшість не хоче?
-
Зрозуміло, дякую!
-
Тому що є певний процес. Треба довести, що вони не змогли знайти місцевого кандидата на цю вакансію, треба отримати дозвіл-висновок від певного державного агентства, треба платити гроші, треба заповнювати відповідні форми. Навіщо це робити, якщо той працівник не є унікальним, і через рік буде шукати іншого роботодавця? Плюс є десятки локальних кандидатів на вакансію.
-
Так, зачекати. Мені після появи статусу completed номінація прийшла через 3-4 дні.
-
О, і в нас все так само. Нас мабуть один і той самий офіцер розглядає, день в день
-
Доброго дня! Скажіть плз, в дитини в квітні закінчується строк дії паспорту. Але вже отримали новий паспорт та буду подавати аплікацію на новий стаді перміт. Проте, найближчим часом хочу подати документи на номінацію. Очевидно, що підгружати потрібно буде старий паспорт дитини, так як саме він прив‘язаний до стаді-перміту. Але чи не буде це проблемою, що під час розгляду документів вже буде виданий новий перміт на основі нового паспорту? Заздалегідь дякую!
-
Запитання щодо розділу «освіта». Якщо це диплом спеціаліста, то який type of program completed обирати? Бо фактично ж навчання було на спеціаліста 2 роки… але це ж продовження бакалавру, тобто начебто варіант 3 та більше…підкажіть що правильно обрати?
-
Так, зарахована медкомісія
-
підкажіть, зараз як раз читаю про ВЕС - це потрібно робити кожному диплому? чи достатньо буде тільки завіреного перекладу з додатками?
-
дякую!
-
NOC welder який повинен бути?