Імміграція до Манітоби
-
Нарешті! Вітаю!!! Бачила Ви довго чекали
-
🥳 Номінація в кармані 😍
-
Доброго вечера, для подачі на SWO на рахунку має бути $10 000 на головного апліканта, та 2 на кожного наступного. Питання рахунок звичайний банківський дебітний рахунок? І після того як на рахунку лежить потрібна сума, через який час можна подаватися? У чаті по слову рахунок видало 1300 повідомлень. Тож читати доведеться кілька днів. Дякую за відповідь!
-
Хто подавався без тесту з англійської, наскільки я знаю, вам потрібно було надати документ з робити про підтвердження, що комунікація на англійській. Можете надіслати приклад як це має виглядати (що показати на роботі). Або ж є якась готова форма?
-
Рахунок звичайний дебітний, чи якийсь спецрахунок під програму? Дякую.
-
А для SWM також це потрібно?
-
min 3 місяці гроші повинні лежати на рахунку;так,звичайний рахунок підходить
-
Або щось на подобі цього
-
Типу для пруфів settlement funds
-
Там потрібно буде щось з робити надати?
-
Ми взяли будинок, тому в нас трішки інша ситуація
-
Коли ми думали про SWO,то поклали на saving,але можна і на chequing)
-
Ні,вимоги тримати якусь суму немає,але ми з самого першого дня отримання картки поклали туди гроші и не чіпаємо,нам так спокійніше:)
-
Ну для чого ви придумуєте легенди? 3відки дані? Чому 3 а не 4 і не 5? А може 2? А може місяць? А може в USD? Покладіть 12К, Візьміть виписку з банку просто про залишок і рух коштів (зарплата і поповнення) - цього буде достатньо.
-
Ніхто нічого не обіцяє. Немає таких обіцянок
-
Давайте будемо ввічливими.Це не легенда,а досвід моїх друзів,які таким шляхом вже подалися на федеральну програму.Вони отримували запит 2 рази на перевірку коштів на рахунку,і були питання.Чим довше кошти лежать на рахунку,тим більше впевненості у офіцерів,що ви їх не зайняли у когось для цієї програми,і для себе спокійніше.Кожен вирішує для себе.І тут вже писали про це.
-
Будуть ))
-
Вітаю Вас!!!!!!! Нарешті!!!!!! І нам тільки що прийшов ДОВГООЧІКУВАНИЙ ЛИСТ 🤗
-
Фул тайм рахується від 30 годин на тиждень.
-
Вітаю!Я сьогодні засабмітила EOI,тремтіла вся😁що ж буде,коли ми номінацію отримаємо))))
22 Jan 2023, 05:40
101450/238482
44 minutes ago