Імміграція до Манітоби
-
Та да,ми приїхали сюди до друзів не задумуючись про імміграцію
-
О, Квебек, вам не позаздриш.
-
Просто після переїзду залишиться менше ніж півтори року до закінчення ворк пермітів і ми не знаємо що роботи Ризикувати і їхати в невідомість чи вчити французьку бо ми в Квебеці 🥲
-
Не тільки Манітоба, а й деякі інші провінції також відраховують бали
-
Тільки манитоба відмінусоває бали, можно іншу провінцію розглянути
-
Якщо ви відпрацюєте 6 місяців, то це буде рахуватися як зв'язок із провінцією. Тисячі людей так роблять, які працювали в інших провінціях.
-
А з вивченням французької є шанси отримати PR? Цікавились чи є в них своя провінційна програма і які шанси у вас пройти по ній?
-
Ну це краще ніж зразу -100 отримати)як на мене, НБ може єкспіріенс за останні 5 років врахувати і зразу податися без року праці там, ну це таке
-
Щиро дякую Вам за відповіді.
-
Просто нам імміграційний консультант сказав їдьте у вас є всі шанси Але дивлячись на бали зараз шансів нуль
-
Якщо у вас немає атестату зі школи про повну шкільну освіту, то так швидше за все.
-
Є все для пр крім мови Але мову вже намагалися вчити ,не їде нам ніяк І от думаємо давати другий шанс мові чи їхати в англомовну провінцію
-
З серпня .
-
Мову краще здати і вже є кращі шанси. 650 це не є поганий бал.
-
Newfoundland and Labrador - там можна відразу почати імміграцію, як тільки знайдете постійну, фултайм роботу. Англійську можна не здавати, якщо професії категорій 0-3. Жодних інших умов.
-
А в чому проблема з 1,5 років?Просто в мене така ж історія😅Можна не встигнути?
-
Все там впорядку з часом, ще з запасом щоб навіть bridge work permit отримати в крайньому
-
З балами, думаю, все буде добре у Вас, до того ж можна англійську краще здати, ніж рахуєте. Більшу проблему бачу в часі - півтора роки. Дійсно я би подивилася на Вашому місці в сторону Ньюфаундленда.
-
Підкажіть будь-ласка, якщо бали за спеціаліста як за магістра не клеймили, то диплом спеціаліста вписувати в анкету на номінацію чи просто вкінці додати в forms and documents? Якщо вписувати окремим дипломом в education history, то як тоді правильно вказати в пункті program completed? Дякую
-
Зрозумів, прикро. Але в мене вже є понад рік робочого стажу в Манітобі.
22 Jan 2023, 05:40
101490/237851
2 minutes ago